Theo Rose, printre membrii juriului la Vocea României? Primele declarații ale artistei: „E doar începutul pentru mine, acum îmi spun povestea”

Emisiunea-concurs "Vocea României" se întoarce la ProTv cu sezonul 10. Postul de televiziune a anunțat că au început deja preselecțiile.

12 ian. 2022, 13:31
Theo Rose, printre membrii juriului la Vocea României? Primele declarații ale artistei: „E doar începutul pentru mine, acum îmi spun povestea”

Theo Rose, invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu a mărturisit cum ar reacționa dacă i s-ar propune să fie la masa juriului la Vocea României.

„Ce ai spune dacă ți s-ar propune să fii jurat la Vocea României?”, a întrebat-o Horia Brenciu.

Theo Rose, realistă de fel, a spus că e abia la începutul carierei sale muzicale și că nu s-ar simți pregătită să fie pusă în această postură atât de devreme.

„Eu sunt foarte conștientă de momentul în care mă aflu acum. Evident că e tentant pentru oricine. Dar părerea mea e că mai am de așteptat o vreme până să pot juriza. Îmi place postura de prezentatoare. Mă ține cumva între lumile astea două. Plus că să fii jurat nici măcar nu e atât de bine și interesant că dacă oamenii nu sunt de acord cu tine, pe tine te ceartă mai rău. Prezentatorul n-are nicio vină. Așa că, nu alerg după un post de jurat. Cred că trebuie să-mi câștig cu adevărat locul în industria muzicală românească. Acum e doar începutul pentru mine. Abia acum încep să-mi spun povestea”, a declarat Theo Rose.

Artista, prezentatoare la „Superstar” și fostă concurentă la „Bravo, ai stil”, a povestit care a fost parcursul ei muzical, până să ajungă să fie cunoscută de o țară întreagă.

„Dacă sora mea nu m-ar fi învățat să cânt muzică ușoară, n-aș fi ajuns la primul festival. Dacă n-aș fi ajuns la primul festival, n-aș fi ajuns nici la ultimul, unde am fost descoperită de niște oameni care au investit în proiectul Theo Rose. Avem 14 ani atunci. Dacă nu i-aș fi întâlnit pe acești oameni, nu aș fi fost azi Theo Rose, nu aș fi scos primele piese și videoclipuri și atunci, evident, nu aș fi ajuns la televizor. Nu m-ar fi cunoscut toți producătorii de televiziune care să mă tot cheme pe la televizor, inclusiv la „Bravo, ai stil”. Și atunci n-aș fi ajuns să cânt manele. Dacă n-aș fi cântat manele, nu aș fi fost atât de cunoscută în online. Și atunci oamenii nu ar fi știut câte lucruri am eu de spus”, a mai spus Theo Rose.