Theo Rose rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea şi Smiley: „Hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit!” VIDEO

Theo Rose a făcut dezvăluiri incendiare despre o situaţie cu care s-a confruntat în urmă cu aproximativ doi ani, când a apelat la casa de producţie a lui Smiley.

29 mart. 2022, 21:34
Theo Rose rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea şi Smiley: „Hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit!” VIDEO
Theo Rose rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea şi Smiley

Theo Rose rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea şi Smiley: „Hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit!”. Vedeta încerca să revină în carieră după o pauză, însă ce a urmat i-a lăsat un gust amar.

Theo Rose rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea şi Smiley: „Hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit!”

Artista şi-a dorit să semneze cu HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley, dar a fost dezamăgită de cum au decurs lucrurile.

Cât primește Theo Rose pentru un eveniment! Sumele sunt colosale! ”Îmi permit lucruri la care înainte doar visam”

„Mi s-a spus așa: „Dacă vii aici, la noi, un an de zile nu ai cum să lansezi nimic!”, după ce eu fiersesem că nu mai aveam ceva scos de mult timp. N-am cum să scot un an de zile, am zis ok, da, bine, măcar lucrez în timpul ăsta, câștig pe altă parte. Problema n-a fost atunci, problema a fost la final de tot. După ce m-am deschis, le-am zis sincer în ce perioadă mă aflu și ce simt eu, în legătură cu cariera mea și cu ce vreau eu să urmeze în continuare pentru mine și de ce m-am mai lovit înainte. Și când am ieșit afară, m-a bătut așa pe umeri și mi-a zis: „Te primim!”. Din start la mine s-a decuplat treaba. Păi, cum mă primiți, că dacă m-ați chemat normal ar fi să zică „Da, hai să lucrăm!”, dar exprimarea a fost „Te primim!” și am zis bine, hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit”, a declarat Theo Rose, în podcastul Aproximativ Discuții cu Gojira.

Theo Rose a suferit din dragoste: „n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând”

Theo Rose a trecut peste acest moment neplăcut, iar în urmă cu câteva luni a acceptat să lanseze o piesă în colaborare cu Emilian, un tânăr artist reprezentat de HaHaHa Production, care a ajuns pe locul 1 în trending în foarte scurt timp!