Theo Rose rupe tăcerea despre relația cu Anghel Damian. Artista nu s-a mai putut abține: „Terminăm, ori pleacă el, ori plec eu”

Theo Rose rupe tăcerea despre relația cu Anghel Damian. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, sunt împreună de doi ani și au împreună un băiețel minunat, pe nume Sasha Ioan. Chiar dacă se iubesc extrem de mult, au și ei perioade mai puțin bune.

03 apr. 2024, 18:16
Theo Rose rupe tăcerea despre relația cu Anghel Damian. Artista nu s-a mai putut abține: „Terminăm, ori pleacă el, ori plec eu”
Theo Rose rupe tăcerea despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose rupe tăcerea despre relația cu Anghel Damian. „Mai plâng când mă cert cu Anghel, de oftică. Ne-am cizelat până ne-am găsit, adică am avut timp să învățăm din alte greșeli făcute în alte părți. Atunci când debutează cearta, suntem amândoi aprinși, pare că el bate în retragere, dar nu cedează până la final.

Terminăm cearta, ori pleacă el, ori plec eu în altă cameră sau închide gura și se abține. Ultima dată îmi amintesc că eu m-am dus si l-am luat în brațe, dar cred că a făcut și el chestia asta. Nu e o regulă, nu a fost ceva discutat dinainte, dar nu stăm certați. (…) Nu îmi e frică să îi arăt ceea ce simt.

A fost o nebunie de la început. Ce rost ar avea acum, după ce am intrat în nebunia asta, am făcut copil, ne-am luat casa noastră, cum ar fi acum după toate astea să mă apuce gândurile dacă pleacă? Aș trăi într-un stres permanent.

Nu mi-am pus problema și nici nu vreau să pun această problemă până la urma urmei. Eu de ce sunt în casa aia, nu să-l fac să mă iubească? E foarte frumos. Nu vreau să pară că încerc să ridic în slăvi o chestie. Avem și discuții, ne și certăm. Când e, e, dar tot mor de el”, a mărturisit Theo Rose în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Citește și: S-a aflat legătura dintre Bursucu și Theo Rose: „Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună?”. Care este cea mai mare dezamăgire a artistei

Theo Rose rupe tăcerea despre relația cu Anghel Damian

Chiar dacă Theo Rose spune că partenerul ei este uneori perceput ca fiind rigid sau serios, artista susține că în intimitate și în mediul lor privat, atmosfera este una relaxată și plină de glume.

Noi ne distrăm mult acasă. Nu e așa scorțos cum îl crede lumea. Îl crede ușor rigid, crede că nu e așa glumeț sau de viață. În aparițiile lui a participat la niște dezbateri destul de serioase. Uite, noi ne distrăm, eu știu că am venit la un prieten și îmi permit să vorbesc cu tine așa, oamenii asistă la discuția noastră și nu am problemă cu asta, dar el și în funcție e un pic altfel. E regizor, face parte dintr-o zonă culturală.

Și eu am făcut niște modificări pe partea de discurs, bine, atunci când sunt cu el de cele mai multe ori, când nu sunt mă relaxez și eu puțin. Contează mult în ce medii trăiești. În momentul în care trăiești înconjurat de niște oameni care au un discurs foarte elevat, îngrijit și întotdeauna sunt fluenți, atunci deprinzi și tu. Ușor, ușor începi să te dezgheți. Eu consider că mie mi-a făcut foarte mult bine existența lui în viața mea dincolo de viața noastră intimă, personală. Este viața mea și-l iubesc”, a mai spus artista.