Anghel Damian, asaltat cu mesaje de la fosta parteneră, Lia Bugnar. Gestul care confirmă apropierea dintre ei chiar și după despărțire. Theo Rose, scoasă deja din viața tânărului regizor?

Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Deși aveau relații solide de mulți ani, chimia dintre ei a fost atât de mare că au decis să încheie socotelile cu foștii parteneri și să își dea chiar ei o șansă.

24 aug. 2022, 12:25
Anghel Damian, asaltat cu mesaje de la fosta parteneră, Lia Bugnar. Gestul care confirmă apropierea dintre ei chiar și după despărțire. Theo Rose, scoasă deja din viața tânărului regizor?

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, unde Anghel Damian e regizor, iar Theo Rose apare ca actriță. S-au văzut, s-au îndrăgostit, iar acum au o relație. Cel puțin asta s-a scris în ultima perioadă, după ce cântăreața a confirmat că e împreună cu regizorul.

Acum, însă, ies la suprafață noi detalii despre relația dintre cei doi. Theo Rose e încărcată cu o mulțime de proiecte, filmează pentru serial, e jurat la Vocea României, merge pe la concerte prin țară, e în permanență extrem de ocupată. În tot acest timp, Anghel Damian are și el proiectele lui de care trebuie să se ocupe.

Recent, comentariul Liei Bugnar, cea cu care Anghel Damian a fost într-o relație timp de nouă ani, i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva cei doi continuă să aibă o relație în paralel. Un lucru e cert. Anghel Damian și Lia Bugnar încă țin legătura și au numai cuvinte frumoase de spus unul la adresa celuilalt. Mai ales că ei trebuie să se vadă și pe platoul de filmare al serialului, căci Lia este scenarista producției, iar Anghel e regizorul.

Anghel Damian a postat recent o fotografie pe Instagram cu el, iar în descrierea acesteia a scris: „Fotografia asta a fost facuta dupa 15 ore de plimbat prin aeroporturi, zboruri anulate, imbarcari respinse si aproximativ 7 ore de somn cumulate din ultimele 50. Cand in sfarsit am ajuns la Sarajevo, m-au luat pe sus si m-au dus la sedinta foto dinaintea premierei filmului @oamenidetreaba . Protocolul de premiera te obliga sa semnezi portretul la ceremonie – un fel de automangaiere narcisiaca – si el sa ramana expus pana a doua zi, cand va fi inlocuit de alt portret: un alt actor, din urmatorul film in premiera. O metafora sublima pentru viata si profesie. Azi esti in rama, maine esti scos de acolo si poate peste un timp esti pus din nou, numai ca sa fii dat jos ceva mai tarziu. Cel mai important in tot procesul asta e sa ramai tu, sa stii exact cat esti si cine esti si sa intelegi ca atat cel din rama, cat si cel dat jos sunt o fictiune. Dupa care sa incerci sa te bucuri de tine, de oameni (de treaba) si de lucrurile pe care le-ai facut si care raman ca o mica marturie a existentei. Filmul din care fac parte ne vorbeste si despre asta si sper ca atunci cand va aparea in cinema sa isi gaseasca publicul pe care il merita. Pana atunci, ne mai inramam si dezramam de cateva ori, parcurgem acest ciclu al unei realitati inventate”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

Mai jos, în rubrica de comentarii, apare și mesajul simpatic al Liei Bugnar, semn că cei doi sunt în continuare în relații apropiate.

„Esti perfect si cu rama si fara. Defectul pozelor e ca surprind doar exteriorul, noroc cu privirea care lasa un pic din frumusetea dinlauntru sa se vada. Bravo, sa tot faci si sa te bucuri!”, a scris Lia Bugnar.

Mai mult decât atât, Theo Rose nu a dat nici like la poza lui Anghel Damian, nici nu i-a lăsat vreun comentariu. Să fie mai atentă, oare, fosta iubită a actorului decât însăși actuala parteneră? Momentan nu avem răspunsul la această întrebare, dar cu siguranță timpul va dovedi ce se întâmplă, de fapt, între cei trei.

Citește și Lia Bugnar face haz de necaz după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose: „Șoc și groază! Mărturisiri în legatură cu scandalul”

Citește și Theo Rose şi Anghel Damian, împreună peste tot. Regizorul nu o scapă din ochi pe noua lui iubită. Cum au fost surprinși recent