Theo Rose şi Anghel Damian, împreună peste tot. Regizorul nu o scapă din ochi pe noua lui iubită. Cum au fost surprinși recent – FOTO

Theo Rose și iubitul său nu vor să fie văzuți împreună. Cu toate acestea, Anghel Damian nu o scapă din ochi pe vedetă și o urmează peste tot.

16 aug. 2022, 20:06

Theo Rose este una dintre cele mai iubite voci feminine din România. Vedeta, cunoscută și pentru simțul umorului face senzație peste tot pe unde merge. La unul dintre spectacole la care trebuia să participe, artista a ajuns într-un mod inedit. În spatele unui prieten.

Citește și Lia Bugnar face haz de necaz după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose: „Șoc și groază! Mărturisiri în legatură cu scandalul”

Artista a ajuns la evenimentul respectiv , împreună cu prietena și colega ei de scenă, Alessandra, cu mașina lui Boier Bibescu. După ce aceasta a coborât din mașină, a fost cărată în spate de un prieten, asta în timp ce iubitul ei a venit separat, potrivit Spynews.ro.

Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz. După ce și-au asumat relația, cei doi au fost în ultima vreme, ținta publicului.

Fanii artistei au fost șocați la aflarea veștii că artista s-a despărți de Alex Leonte, nepotul coregrafului Marin Barbu. Șocul și mai mare a fost când vedeta a confirmat la scurt timp relația cu Anghel Damian. Aceștia au fost atât de interesați de  subiect încât informațiile cu privire la cei doi au ajuns în topul căutarilor pe Google.

După apariția a mai multor imagini cu ei în public, Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, au venit separat la unul dintre spectacole. Dacă în trecut cel care o însoțea la concerte era fostul ei iubit, Alex Leonte, acum cel care a fost alături de Theo Rose este Boier Bibescu. Artista a fost adusă cu mașina lui Boier Bibescu.

În tot acest timp, Anghel Damian și-a făcut apariția singur, cu propria mașină. Deoarece, Theo Rose și noul său iubit nu vor să fie văzuți împreună.

La finalul evenimentului, cuplul a plecat în aceeași formulă, și anume separat. Theo Rose a plecat cu mașina lui Boier Bibescu, iar iubitul ei Anghel Damian a plecat singur, cu mașina cu care și-a făcut apariția la eveniment.

Chiar dacă au venit și plecat separat de la acest eveniment, Anghel Damian își însoțește iubita peste tot. Acesta îi este alături la aproape toate evenimentele la care merge, chiar dacă după imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro  putem să ne dăm seama că sunt destul de discreți când vine vorba de aparițiile lor în public.

Citește și Ultimele imagini cu Theo Rose şi Anghel Damian. Tinerii îndrăgostiţi au fost pe litoral, iar regizorul nu şi-a scăpat din ochi noua iubită GALERIE FOTO