Theo Rose se iubeşte cu nepotul lui Nea Mărin: „Avea iubită de 6 ani”

Theo Rose este una dintre cele mai carismatice artiste din showbiz, cu o voce extraordinară. Artista nu prea şi-a afişat viaţa personală şi nu se cunosc foarte multe detalii. Recent, a fost invitată în podcast-ul lui Măruţă, unde a răspuns tuturor întrebărilor.

19 apr. 2021, 17:35
Theo Rose se iubeşte cu nepotul lui Nea Mărin: „Avea iubită de 6 ani”

Theo Rose se iubeşte cu nepotul lui Nea Mărin. Vedeta a dezvăluit că se iubeşte cu nepotul lui Nea Mărin de mai bine de trei ani. Nu de puține ori, a mărturisit că Alex a fost cel care a sprijinit-o necondiționat în toate proiectele în care s-a implicat, fiind stâlpul ei moral atunci când lucrurile deveneau grele.

El dansa cu iubita lui în horă. Avea iubită de șase ani. El nu a întrebat cu vreun interes, el a întrebat așa: ce face, nu vine și sor’ta? (n.red: Alex a întrebat-o pe Raluca Diaconu, sora lui Theo, dacă nu vine și Theo la eveniment). Și am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni.

Citeşte şi: Alexandra Ungureanu este castigatoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!” 2020. Theo Rose a pierdut

Theo Rose se iubeşte cu nepotul lui Nea Mărin

Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele dacă există vreo problemă în relația din care tu faci parte în aceste momente și să discutăm după aia că mi se pare că avansăm în discuții și nu are rost. A durat o perioadă bună de timp până și-a rezolvat problema

”, a spus Theo Rose în podcastul lui Măruţă.

Theo Rose vrea la Eurovision

Artista

a mărturisit că s-a gândit serios să participe la Eurovision. Nu anul acesta, pentru că România are deja o reprezentantă, și anume Roxen cu piesa Amnesia.  Theo a dezvăluit că s-a gândit la o piesă cu iz balcanic și la un show imens, care să-i impresioneze pe străini.

Da, mă tentează. Abia acum de curând mi-a venit ideea când m-a sunat cineva să mă întrebe dacă aș participa la Eurovision.

Și-am zis: acum că mă întrebi, da! Mă gândesc că acum aș putea să fac chestia asta și ar fi de bun augur, în sfârșit. Da, mi-a venit și o idee.

 Aș face ceva, cu iz balcanic. Aș face ceva mișto! La anul mă gândesc să particip la Eurovision. Și mi-ar plăcea să putem merge în afară, să cântăm acolo și să fac un show mare”, a dezvăluit Theo Rose.