Theo Rose și Anghel Damian s-au pus, în sfârșit, de acord. Iată cine îl va boteza pe micuțul Sasha

Theo Rose se pregătește pentru cel mai important moment din viața ei. Au mai rămas doar câteva zile până când artista va da naștere primului ei copil. Aceasta a încercat să aibă totul pregătit, astfel încât să nu fie luată prin surprindere atunci când micuțul Sasha va veni pe lume. Părinții s-au pus deja de acord cu privire la persoana care îl va boteza pe băiețel. Iată despre cine este vorba.

05 iun. 2023, 11:23
Theo Rose și Anghel Damian s-au pus, în sfârșit, de acord. Iată cine îl va boteza pe micuțul Sasha
Theo Rose și Anghel Damian s-au pus, în sfârșit, de acord. Iată cine îl va boteza pe micuțul Sasha

A mai rămas foarte puțin timp până când Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți. Artista va aduce pe lume primul ei copil, un băiețel pe care îl va numi Sasha. Cei doi sunt în culmea fericirii și deja au devenit nerăbdători cu privire la momentul cel mare. Cei doi au făcut toate eforturile necesare, astfel încât să nu fie luați pe nepusă masă în momentul în care micuțul va veni pe lume. Theo Rose poate acum să stea să se bucure de ultimele zile de sarcină.

Citește și: Când trebuie să nască Theo Rose: „Dimineața te măriți și după-amiaza naști!” Artista se pregătește pentru marele moment

Theo Rose și Anghel Damian s-au hotărât și cine va fi nașa copilului. Este vorba chiar despre sora artistei, Raluca Diaconu. Aceasta a făcut o serie de mărturisiri cu privire la faptul că urmează să devină părintele spiritual al micuțului. Raluca a spus că este extrem de emoționată, însă este extrem de fericită pentru Theo Rose, mai ales pentru că vede că și-a găsit liniștea alături de Anghel Damian.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine. Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a dezvăluit Raluca Diaconu la Teo Show.

Cum se înțelege Theo Rose cu sora ei

Raluca Diaconu a mai vorbit și despre relația frumoasă pe care o are cu frații ei, respectiv Radu și Theo Rose. Jurata de la Vocea României este cea mai mică dintre frați, fiind crescută și ocrotită de frații mai mari. Mai mult de atât, Theo Rose a locuit o perioadă la sora ei mai mare, însă acum vedeta este pe picioarele ei și se pregătește pentru cel mai important moment din viața ei, respectiv momentul în care va deveni mămică.

„Am avut o perioadă, în momentul în care Teo a ajuns să fie pe picioarele ei și nu am mai ajuns să-i port de grijă, ce mănâncă, cu ce se îmbracă, m-am blocat puțin, pentru că eu m-am gândit că acum e mare, e pe picioarele ei, eu acum ce fac, ce-i mai ofer. Mi-am dat seama că datoria mea de soră mai mare nu s-a încheiat și că ceea ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru frații mei, pentru ea și pentru fratele nostru și cred că asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Citește și: Theo Rose, primele declarații despre conflictul cu Anghel Damian: „Am avut un moment de paranoia”