Când trebuie să nască Theo Rose: „Dimineața te măriți și după-amiaza naști!” Artista se pregătește pentru marele moment

Când trebuie să nască Theo Rose. Artista se află în luna a opta de sarcină și mai are foarte puțin până va aduce pe lume primul ei copil, un băiețel. Artista a optat pentru naștere naturală, astfel că nu știe ziua când va aduce pe lume bebelușul, însă va fi la începutul lunii iunie.

30 mai 2023, 23:32
Când trebuie să nască Theo Rose: „Dimineața te măriți și după-amiaza naști!” Artista se pregătește pentru marele moment
Când trebuie să nască Theo Rose

Când trebuie să nască Theo Rose. Aducerea pe lume a băiețelului ei a creat nerăbdare inclusiv în rândul admiratorilor artistei, care au făcut pronosticuri privind ziua cea mare.

Citește și: Theo Rose, primele declarații despre conflictul cu Anghel Damian: „Am avut un moment de paranoia”

Când trebuie să nască Theo Rose

Theo Rose a postat câteva fotografii cu ea, dar și un mesaj care a pus pe gânduri fanii. Aceasta a oferit indicii destul de numeroase despre data la care artista va naște.

Să fie 5 iunie data? Și asta e posibil😂 Vedem dacă e întâmplătoare postarea asta. Vă țin la curent”, a declarat Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

După publicarea postării, fanii lui Theo Rose n-au întârziat să reacționeze și să-și dea cu părerea despre semnificația cifrei 5. Unii dintre ei au fost puși pe glume, alții au spus că cifra 5 reprezintă data la care se va naște copilul sau numărul de kilograme pe care le va avea.

Pe 5 iunie dimineața te măriți și după-amiază naști!/ Ai să-mi dai 5 sute până la salariu?/ Theo Rose, mamă cu 5 copii… va urma/ 5 kg va avea bebe”, sunt doar câteva dintre comentariile amuzante ale fanilor.

Boala cu care Theo Rose se confruntă de ani buni

Vedeta se pregătește să devină mămică pentru prima dată, iar Anghel Damian, partenerul său de viață, îi este alături și o sprijină necondiționat. Cu toate astea, artista a recunoscut că a trecut prin momente cumplite, peste care a trecut cu greu.

A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele.

Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită. N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt.

Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci! Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită.

Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni. Înainte de fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă. Am mers din doctor în doctor. Am ajuns la un doctor generalist, i-am explicat situația așa pe scurt și am zis că eu cred că o iau cu capul”, a spus Theo Rose.