Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, apariţie şocantă la ceremonia Turquoise Carpet. „Make love not war!” VIDEO

Ceremonia de deschidere a concursului Eurovision 2023 a debutat la Muzeul Walker Art Gallery, după care delegaţiile ţărilor participante au defilat pe covorul turcoaz până la Concert Room din St. Georges Hall.

08 mai 2023, 22:53
Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, apariţie şocantă la ceremonia Turquoise Carpet. „Make love not war!” VIDEO
Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, apariţie şocantă la ceremonia Turquoise Carpet

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, apariţie şocantă la ceremonia Turquoise Carpet. Theodor Andrei a purtat o ţinută  curjoasă, alcătuită dintr-un sacou din material tip animal print şi pantaloni scurţi, accesorizată cu perle şi metal, cu care a stârnit furori la eveniment.

Citeşte şi: Eurovision 2023. BBC anunţă că România nu va prinde nici semifinala

„Tot ceea ce trăiesc acum este un vis devenit realitate. Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision 2023 are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din finala selecţiei naţionale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu – totul înconjurat de energia de rock’n’roll. Ca orice iubire de genul acesta – începe încet şi apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice. Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love not war”, a declarat Theodor Andrei.

Eurovision 2023 debutează cu prima semifinală pe 9 mai, la ora 22:00, transmisa în direct de TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+.

Citeşte şi: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, dezvăluiri cutremurătoare. A fost victima bullying-ului în școală: „M-a afectat foarte tare”

Theodor Andrei a câştigat selecţia naţională pe11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte România la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu piesa sa „D.G.T. (Off and on)”. Artistul va intra în concurs din poziţia a treia, în cea de-a doua semifinală, pe 11 mai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eurovision Song Contest (@eurovision)