Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, dezvăluiri cutremurătoare. A fost victima bullying-ului în școală: „M-a afectat foarte tare”

Theodor Andrei, câștigătorul competiției naționale Eurovision 2023, a mărturisit, în cadrul conferinței de presă de la TVR, că a fost victima bullying-ului în școală.

13 feb. 2023, 17:48
Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, dezvăluiri cutremurătoare. A fost victima bullying-ului în școală: „M-a afectat foarte tare”

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a mărturisit că a fost victima bullying-ului în școală. Tânărul de 18 ani a reușit să treacă de momentele care i-au marcat copilăria, iar acum e pregătit să facă spectacol la Eurovision.

Tânărul va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2023 cu piesa D.G.T (Off and on) în luna mai a acestui an. Theodor Andrei spune că este fericit că a câștigat Selecția Națională a competiției, însă recunoaște că acest concurs înseamnă responsabilitate.

Citește și Câştigător Eurovision România 2023. Surpriză uriaşă! Theodor Andrei va reprezenta România la concursul Eurovision de la Liverpool 

Theodor Andrei a mai participat și la Vocea României și la X Factor. „Cele mai mari emoții le-am avut seară, atunci când se anunța podiumul, clar. Nu am crezut niciodată că momentul acela, în care ne strângem toată echipa de braț, o să fie atât de tensionat. Noi, înainte de fiecare spectacol, pentru că, oamenii pe care i-am avut pe scenă sunt colegii mei din trupa de teatru, avem un soi de exercițiu. Avem un moment în care ne închidem ochii, ne punem într-un cerc și ne strângem pumnii pe rând, făcând un soi de impuls așa, un traseu circular”, a mărturisit Theodor Andrei, pentru viva.ro.

Locul 1 în clasament! Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023

Tânărul câștigător a rămas surprins când a văzut că a ieșit pe locul 1 în clasament și spune că ținutele și le-a ales singur, dar a ținut cont și de părerea stilistei TVR, Rodica Pucă.

„Tabietul acesta al nostru asta emană o energie în tot grupul. Și funcționează spectacolul, creând o energie mult mai bună în grup, să nu fie atmosfera dispersată între noi. Ne-am strâns atât de puternic atunci când se anunțau numele… Ne strângeam acolo de mâini și, după fiecare număr, ne strângeam și mai tare. Și eram mai închistați așa, ca și postură. Nu mi-a venit să cred când am văzut că sunt pe locul 1 în clasament”, a spus Theodor Andrei.

Personalitatea, atuul principal

Într-o conferință de presă de la TVR, Theodor Andrei a fost întrebat care sunt atuurile muzicii sale, iar tânărul a declarat că personalitatea lui e pe primul loc.

Citește și Eurovision 2023 se va ține la Liverpool. Evenimentul va fi organizat în numele Ucrainei

Theodor Andrei e foarte încântat și recunoscător pentru reușita sa și speră să se ridice la nivelul așteptărilor venite din partea publicului în finala concursului.

„Sincer, cred că dacă era când eram mai mic, ziceam că e o victorie cuvenită. Dar acum, nu că aș fi eu cea mai matură persoană la 18 ani, dar cred că sunt în punctul în care o văd mai mult ca pe o responsabilitate. Ceea ce și este. Pentru că eu, în momentul acesta, răspund pentru încrederea pe care și-au pus-o în momentul acesta oamenii care ne-au votat aseară. Eu răspund, cel puțin la Liverpool, de tot. Tot ce se va întâmpla la momentul acela va fi asociat direct, atât cu TVR, care e sprijinul nostru principal, cât și cu mine”.