Theodor Paleologu: „Quintus să se retragă. E rupt de realitate de multă vreme”

Liberalul Theodor Paleologu a transmis, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că seniorul Mircea Ionescu Quintus ar trebui să se retragă şi să nu-şi mai dea cu părerea despre "o realitate de care e de multă vreme rupt cu desăvîrşire". Reacţia lui Paleologu a venit după ce preşedintele de onoare al liberalilor l-a criticat public pe Nicuşor Dan.

07 iun. 2016, 20:37
Theodor Paleologu: „Quintus să se retragă. E rupt de realitate de multă vreme”

Cel mai bine ar fi să se retragă cu totul şi să nu-şi mai dea cu părerea despre o realitate de care e de multă vreme rupt cu desăvîrşire. Asemenea aiureli fac un rău imens partidului, care riscă să înregistreze un rezultat încă şi mai slab în toamnă„, a scris Theodor Paleologu, pe Facebook.

Reacţia liberalului a venit după ce Mircea Ionescu Quintus l-a criticat pe Nicuşor Dan, dar a lăudat-o, în schimb, pe Gabriela Firea. „Surpriza mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti. […] Doamna Firea este o persoana care putea, şi poate, sa conducă cum trebuie Bucureştiul. Daca ieşea domnul acesta Dan, cum îl cheama, în fruntea Bucureştiului, să ne ierte Dumnezeu… „, a declarat Mircea Ionescu Quintus.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a precizat, marţi seară, că nu va cere conducerii partidului să aprobe excluderea deputatului Theodor Paleologu, dar a precizat că este posibilă luarea în discuţia Biroului Politic Central a declaraţiior critice făcute de aceştia ca urmare a rezultatelor de la alegerile locale.

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis, reacţie după alegerile locale. „Suntem departe de a înţelege de ce e nevoie de o clasă politică curată”