Ți-ai promis că te vei schimba după Anul Nou? Cel mai probabil azi vei abandona ideea

Astăzi este ziua cea mai comună în care oamenii abandonează promisiunile făcute de Anul Nou, la doar 9 zile după ce au fost făcute, potrivit unui nou sondaj de opinie.

09 ian. 2012, 11:35
Ți-ai promis că te vei schimba după Anul Nou? Cel mai probabil azi vei abandona ideea

Trei sferturi din cei 3.000 de britanici adulți intervievați au recunoscut că nu mai sunt siguri că își vor mai ține promisiunile pentru restul lunii, potrivit DailyMail.

Cele mai populare hotărâri de anul acesta se referă la bunăstarea fizică și emoțională. Șapte din zece persoane s-au înscris la sala de fitness sau au început să facă jogging în ultimele două săptămâni.

Șase din zece persoane au declarat că încearcă să manânce mai sănătos sau încearcă să slăbească.

Două treimi dintre cei care și-au făcut astfel de rezoluții au avut o țintă precisă în minte (să slăbească un anumit număr de kilograme, să economisească o anumită sumă de bani etc).

Trei din zece persoane și-au propus să reducă cantitatea de alcool consumată, în timp ce o pătrime și-a propus să renunțe la fumat.

Șase din zece persoane au recunoscut că au făcut aceleași promisiuni și anul trecut. În medie, oamenii renunță la rezoluțiile făcute de patru ori până când reușesc să le ducă la bun sfârșit.