Ţi-o aminteşti pe Dulce Maria din Rebelde? Iată cum arată acum

Din 2004 și până în 2009, Dulce Maria a făcut parte din trupa pop RBD, care s-a format după ce telenovela "Rebelde", (2004-2006), a înregistrat un succes năucitor. De atunci, au trecut zece ani, timp în care nu s-au mai auzit prea multe lucruri despre actriță.

RomaniaTV.net
16 aug. 2016, 12:35
Ţi-o aminteşti pe Dulce Maria din Rebelde? Iată cum arată acum

În prezent, Dulce Maria are 30 de ani și este la fel de energică precum acum zece ani, când juca în telenovela ce cucerea publicul român, „Rebelde”. De fapt, am putea spune că actrița are mai multe proiecte artistice acum, deși nu se mai bucură de atâta expunere.

Citeşte şi  Dulce Maria din trupa RBD, NEMACHIATĂ. Cântăreaţa este de nerecunoscut FOTO

Carieră muzicală – solo

După ce, în luna august 2008, RBD a anunțat că se despart, Dulce Maria a continuat pe cont propriu. În luna noiembrie, din acel an, Dulce a colaborat cu Anahi (fosta colegă de trupă) și cu Tiziano Ferro la melodia „Regalo Mas Grande”, melodie ce a înregistrat un oareșcare succes. Un an mai târziu, Dulce a semnat cu casa de producție „Universal Music” pentru o carieră solo.

„Verano”, „Dejame Ser” sunt două dintre melodiile pe care Dulce le-a cântat pentru coloana sonoră a unei telenovele. Ulterior, Dulce a colaborat chiar și cu Akon pentru remixul cântecului „Beautiful”.

În 2010, Dulce a scos primul album solo, „Extranjera”, care cuprindea single-ul „Inevitable”, care s-a bucurat de un real succes. Și cel de-al doilea single, de pe acest album, „Ya No”, s-a dovedit a fi de succes.

Vezi pe okmagazine.ro cum arată acum actrița