Ţi-o aminteşti pe Tanţa a lui Teo? A fost la un pas de moarte

Actrita Nuami Dinescu (53 de ani) a cucerit inimile telespectatorilor de cand o juca pe Tanta in emisiunile lui Teo Trandafir. Nuami Dumitrescu a simtit pe pielea ei ca viata este plina de neprevazut si te poate pune in situatii dintre cele mai ciudate si periculoase.

RomaniaTV.net
13 mai 2016, 12:17
Ţi-o aminteşti pe Tanţa a lui Teo? A fost la un pas de moarte

Nuami a fost aproape de moarte din cauza unei pisici. Suflet bun, actrita si-a pus viata in pericol pentru a salva o micuta patrupeda: „Am auzit o pisica tipand si nu am stiut ce e cu ea, a cui e. Eu stau intr-o casa de asta veche, cu lift exterior prin care se vede, si cu scara melc. Iar ea era intre etaje, intre etajul unu si doi si m-am dus sa deschid geamul. Dar eu la un metru jumatate ce sa deschid? Mi-am dat seama ca trebuie sa ma duc sa ma ajut de ceva, am luat matura si am intins coada sa deschid geamul. Nu am realizat ca lumina e pe senzori, s-a stins si in secunda doi am calcat in gol. Coada de matura s-a prins cumva in lift si in partea de jos a balustradei si spre norocul meu m-am lovit cu coastele de balustrada. De aia e bine sa ai tesut adipos, ca altfel imi rupeam coastele. Noroc că m-am apucat de matura si n-am cazut pentru ca altfel eram tai-tai”, a declarat actrita pentru Focus Magazin.

Desi a fost la un pas de moarte, Nuami nu a renuntat la demersul sau. A reusit sa salveze mata si a dus-o la adapost. Chiar daca initial nu a simtit durerile, a doua zi a fost nevoita sa-si sune medicul, care i-a prescris antiinflamatoare pentru coastele bolnave.