Ți-o mai amintești pe Milagros din ”Înger Sălbatic”. Natalia Oreiro arată demențial la cei 45 de ani ai săi, însă suferă de o boală cruntă

Natalia Oreiro a devenit celebră în întreaga lume după ce la vârsta de 21 de ani a interpretat rolul lui Milagros din Telenovela ”Înger Sălbatic”, care a făcut furori în România, în anii 90.

07 ian. 2023, 18:32
Ți-o mai amintești pe Milagros din ”Înger Sălbatic”. Natalia Oreiro arată demențial la cei 45 de ani ai săi, însă suferă de o boală cruntă
Ți-o mai amintești pe Milagros din ”Înger Sălbatic”

Ți-o mai amintești pe Milagros din ”Înger Sălbatic”. Trecerea timpului nu și-a pus amprenta pe frumoasa Natalia Oreiro, care la vârsta de 45 de ani, arată senzațional.

Citește și Simona Florescu trece prin momente de cumpănă! Artista și-a anulat spectacolele din cauza unei probleme de sănătate

Ți-o mai amintești pe Milagros din ”Înger Sălbatic”

De-a lungul timpului, frumoasa actriță a reușit să câștige dragostea publicului său prin rolurile pe care le-a interpretat, dar și prin vocea splendidă pe care o are. Cea mai iubită și mai cunoscută piesă a sa este Como te olvido, o melodie lansată în anii 2000, al cărui videoclip a fost filmat chiar în România, la Castelul Bran.

În urmă cu 12 ani, Natalia Oreiro a fost inclusă în topul celor mai frumoase femeii din lume, însă în ciuda frumuseții sale, dar și a succesului de care se bucură, ea se confruntă de foarte mult timp cu o problemă de sănătate destul de gravă.

Recent, frumoasa actriță a dezvăluit că suferă de o boală neurologică rară despre care medicii nu știu foarte multe.

La începutul anilor 2000, medicii au diagnosticat-o pe Natalia Oreiro cu misofonie.

O afecțiune cu care actrița a spus că se luptă de când era copil. Aceasta generează disconfort în fața anumitor sunete și de cele mai  multe ori Natalia este nevoită să folosească dopuri de urechi pentru a evita factorii pesturbatori.

„Este una din acele boli extrem de rare, 7% din oameni suferă de această afecțiune și mulți nici măcar nu știu că o au’, a declarat Natalia Oreiro într-un interviu.

Artista a subliniat faptul că această tulburare nu este de ordin psihic, ci de ordin neurologic.

Mai mult, ea a dezvăluit că are momente când sunetele de mestecat gumă sau cele provocate de scrisul cu pixul o deranjează atât de tare încât îi provoacă anxietate, palpitații și frisoane.

Citește și Trecutul nu îi dă pace Monicăi Gabor! Ce relație a avut fosta doamnă de la Izvorani cu Nuțu Cămătaru