Trecutul nu îi dă pace Monicăi Gabor! Ce relație a avut fosta doamnă de la Izvorani cu Nuțu Cămătaru

Monica Gabor duce o viață liniștită în SUA, unde Mr. Pink i-a pus lumea la picioare, însă trecutul său tumultos din România nu îi dă pace. Chiar dacă acum trăiește ca o adevărată divă, în lux, viața ei nu a fost dintotdeauna așa. Mai mult, ies noi detalii la iveală despre cum s-a lansat fosta doamnă de la Izvorani în lumea bună.

07 ian. 2023, 17:05
Trecutul nu îi dă pace Monicăi Gabor! Ce relație a avut fosta doamnă de la Izvorani cu Nuțu Cămătaru
Trecutul nu îi dă pace Monicăi Gabor

Trecutul nu îi dă pace Monicăi Gabor! Monica Gabor a devenit celebră în anul 2006, după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu 31 de ani mai în vârstă decât ea.

Citește și Monica Gabor are o datorie imensă de plătit în România. Cum a reușit fosta doamnă de la Izvorani să ocolească executarea silită

Trecutul nu îi dă pace Monicăi Gabor!

Deși a fost intens criticată pentru mariajul său și a fost adesea catalogată ca fiind o vânătoare de averi, foarte puțină lume știe cum a ajuns fosta doamnă Columbeanu în înalta societate.

Monica Gabor are un trecut extrem de tumultos cu care nu se mândrește.

Chiar dacă a plecat la mii de kilometrii distanță de casă, peste mări și țări, umbrele trecutului o urmăresc și ies la iveală detalii uluitoare despre cum a ajuns celebra ”Moni ” a lui Irinel Columbeanu, de la Bacău direct în buricul Capitalei.

Cel care a adus-o pe Cenușăreasa din Bacău, în București, este celebrul interlop Dinu Damaschin, cunoscut în perioada anilor 2000, pentru activități de proxenetism.

Acesta a dus-o pe Monica direct în fața lui Nuțu Cămătaru, care în urmă cu ceva timp, a dezvăluit detalii despre aventura sa cu fosta doamnă Columbeanu.

În cartea sa ”Viata lui Nutu Camataru – Dresor de lei si fraieri”, celebrul interlop vorbește despre episodul în care Monica a ajuns pe mâna sa și nu are cuvinte tocmai de laudă la adresa ei.

Acesta a recunoscut care a fost adevăratul scop al introducerii Monicăi în lumea bună din Capitală, însă a menționat faptul că actuala divă nu era pe placul său.

După ce a stat câteva zile în casa interlopului, Nuțu i-a cumpărat cadouri și a trimis-o pe Monica înapoi de unde a venit.

„Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, a scris Nuțu Cămătaru.

După acest episod, Dinu Damaschin a introdus-o pe Monica în lumea modei, unde a fost observată de Irinel Columbeanu, cel care a salvat-o din întunericul lumii interlope în care se afla.

Irinel Columbeanu a recunoscut în urmă cu câțiva ani, că fosta lui soție a trecut prin aceste experiențe înainte de a intra în viața lui.

Citește și Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica sa. Care este planul pe care l-a pus la cale afaceristul împreună cu Monica Gabor pentru viitorul Irinei