Ţi se face rău la locul de muncă? Iata cauzele şi ce ai de făcut

Te-ai simţit nu o data rău la locul de muncă, însă analizele n-au relevat nimic în neregulă. Când auzi de poluare te gândeşti la fumul din ţările în curs de dezvoltare şi nu la mobilă de birou, nu-i aşa?

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 08:25
Ţi se face rău la locul de muncă? Iata cauzele şi ce ai de făcut

Ei bine, starile tale proste de la locul de munca pot fi cauzate de poluare. Urmatorul exemplu, chiar daca nu este din Romania, poate fi edificator si pentru noi: in 30 de birouri din Boston aflate in cladiri noi sau renovate recent s-au gasit substante toxice periculoase pentru om folosite pentru a face mobila si covoare.

Citeşte şi Poluarea aerului din interiorul clădirilor dăunează şi ea sănătăţii

Angajatilor din acele birouri prezentau in sange un nivel ridicat din acele substante si fiecare ora petrecuta in cladire a fost asociata cu o crestere de 2%. Poate acesta este motivul pentru care tu si alti colegi nu v-ati simtit bine la locul de munca.

Iti prezentam cateva trucuri care sa te ajute sa scapi de poluarea din birou.

Citeşte şi Cele mai poluate zece locuri din lume. Unul dintre ele este aproape de România

Aeriseste la locul de munca si n-o sa ti se mai faca rau din senin

In general, aerul de afara este mai bun, din punct de vedere al sanatatii, decat aerul inchis din incapere. In plus, biroul poate avea un exces de dioxid de carbon din cauza persoanelor care muncesc acolo pe durata intregii zile. Si chiar daca nu vorbim de un nivel periculos de CO2, lipsa aerului proaspat iti poate da dureri de cap sau ameteala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.