Ţi se rupe sufletul dacă o asculţi. Mama Mădălinei Manole face destăinuiri emoţionante VIDEO

Războiul dintre părinţii Mădălinei Manole şi soţul acesteia e departe de a se fi încheiat. Tatăl artistei spune că Petru Mircea n-a mai trecut pe la mormântul fiicei sale din august, de când i-a făcut un monument funerar de mântuială, pe care l-a lăsat nefinisat. De asemenena, mama Mădălinei Manole face destăinuiri emoţionante.

11 ian. 2014, 16:17

„Mi-e dor de fetiţa mea că nu ştie nimeni… lacrimi de trei ani şi jumătate. De trei ani şi jumătate stau cu cuţitul în rană şi mi-l mai răsuceşte cineva. Copilul ei creşte daca acel om e tatăl lui… fetita mea mi-a spus că nu este bun să facă.. Şi-a făcut în vitro. Si toata viaţa o să stau cu îndoială până când el se va hotârî să facă ADN-ul. Eu ş mămicuţa lui am contribuit 7 luni la creşterea acestui copil şi ea era fericită”, spune mama Mădălina Manole.

„El era nu soţ, era deja stăpânul ei. A pus stăpânire şi pe cariera ei şi pe viaţa ei şi pe copil nu mai spun. Nu i-l lăsa nici ei ca mamă. După ce a îmbolnăvit-o psihic e şi normal că o fi cedat„, mai spune femeia. 

Vezi: MESAJUL SFÂŞIETOR scris de Petru Mircea pe mormântul Mădălinei Manole VIDEO

Trei ani s-au scurs de la dispariţia tragică a cântăreţei Mădălina Manole. Zilele trecute, fotoreporterii l-au surprins pe Petru Mirceaalături de cel mic, în parcarea unui magazin din Bucureşti.

Vezi: Ce frumos şi mare s-a făcut Petru, fiul Mădălinei Manole GALERIE FOTO

La trei ani de la moartea Mădălinei Manole iese la iveală un secret ţinut ascuns de cântăreaţă.

Mădălina ar fi divorţat de Şerban Georgescu din cauza unei idile cu actorul Radu Vâlcan. Dezvăluirea a fost făcută de tatăl actorului, pentru un click.ro. În 2001, Mădălina Manole s-a îndrăgostit nebuneşte de Radu Vâlcan, care, la vremea aceea era manechin. Tatăl acestuia susţine că Mădălina şi Radu Vâlcan se întâlneau pe ascuns în apartamentul pe care cântăreaţa şi-l cumpărase fără ştirea soţului ei.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei.