TIBERIU ALBU, câştigătorul VOCEA ROMANIEI 2014, primul anunţ pe Facebook

TIBERIU ALBU este câştigătorul VOCEA ROMANIEI 2014. "Nu aveţi idee cât de mult vă mulţumesc!!!", a scris pe Facebook Tiberiu Albu, câştigătorul de la Vocea României imediat după anunţul rezultatelor votului. 

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 05:17
TIBERIU ALBU, câştigătorul VOCEA ROMANIEI 2014, primul anunţ pe Facebook

TIBERIU ALBU, câştigătorul VOCEA ROMANIEI 2014: In varsta de 22 de ani, Tiberiu este student la Facultatea de Sport si un mare fan al muzicii rock, lucru demonstrat si prin reprezentatiile sustinute pe scena Vocea Romaniei. Sub indrumarea atenta a lui Tudor Chrila, concurentul le-a oferit fanilor momente pline de energie de-a lungul editiilor Vocea Romaniei.  

In marea finala Tiberiu a interpretat o piesa LEGENDARA! O reprezentatie care va ramane in istoria show-ului: „Stairway to heaven” a ridicat toata sala in picioare.

TIBERIU ALBU, câştigătorul VOCEA ROMANIEI 2014: Ce spune a înainte de finală

In cel mai recent interviu acordat pentru site-ul vocearomaniei.protv.ro, Tiberiu a marturisit ca in momentul in care publicul l-a votat pentru marea finala a avut un sentiment greu de descris: „O mare putere de motivare pe care o sa o tin langa mine pentru restul vietii, am invatat ce inseamna suportul publicului, am invatat ce inseamna sa fii obosit si cu toate astea sa scoti de fiecare data mai mult de la tine!”

In marea finala locul 4 a fost ocupat de Aliona Munteanu, iar pe locul trei s-a aflat Maria Hojda.

naintea de marea finala Vocea Romaniei, Tibi a acordat un interviu in care a dezvaluit cateva detalii pe care sustinatorii nu le-au aflat pana acum despre concurentul lor preferat.

– Care a fost cel mai greu moment de pina acum din concurs?

Momentul in care Smiley l-a ales pe Vladimir Pocorschi, iar eu am ramas cateva secunde in afara show-ului pana cand am fost salvat de Tudor!

– Ce vei face cu banii daca vei castiga Vocea Romaniei?

Am sa ii investesc in muzica evident (chitara buna, home studio) toate cele ce ma pot ajuta sa imi continui drumul pe care l-am ales!

– Care crezi ca este cel mai periculos concurent? Cine are cele mai multe sanse sa castige?

Toti au sanse egale! Fiecare are atuurile lui si micile lui trucuri si surprize! 

– Ce te face sa zambesti?

Momentul in care cant si intru intr-o alta lume!

Ce ai simtit atunci cand ai aflat ca publicul te-a votat sa mergi in Marea Finala Vocea Romaniei?

O mare putere de motivare pe care o sa o tin langa mine pentru restul vietii, am invatat ce inseamna suportul publicului, am invatat ce inseamna sa fii obosit si cu toate astea sa scoti de fiecare data mai mult de la tine!

 

Tiberiu Albu, rockerul care a reusit sa impresioneze publicul cu dezinvoltura sa, a decis ca a venit timpul sa-l sustina si el pe Tudor Chirila. Asa ca a mers la teatru, ca sa il vada pe profesorul sau in rolul principal.

Nu mai este un secret ca Tudor Chirila le-a dezvaluit concurentilor din trucurile sale actoricesti, ca sa fie cat mai credibili pe scena. De aceasta data insa, Tiberiu Albu a vrut mai mult si a mers direct la sursa ca sa „fure” meserie de la antrenorul sau: „Nu am avut ocazia sa fac parte din public niciodata, nu la o piesa de nivelul asta. Nu ma asteptam sincer sa vad schimbarea asta in Tudor. Cred ca experienta asta o sa ma ajute si muzical”.

A mers si in culise, alaturi de Tudor, unde a cunoscut si alti actori, care i-au spus ca il sustin. A fost un bun prilej pentru a-si alege piesele pe care le va canta in finala.

Tiberiu Albu are 22 de ani, este student la Facultatea de Sport si este singurul rocker din concurs care a ajuns in finala. A reusit sa impresioneze publicul de fiecare data, chiar daca nu a luat nicio lectie de canto pana acum: „Nu ma asteptam sa ma voteze publicul. Sunt surprins si o sa va arat totul. Am mult mai multe de aratat”.

Show-urile „Românii au talent”, „MasterChef”, „Vocea României”, „Las Fierbinţi” vor fi la Pro TV şi în 2015, an în care strategia de business a Pro TV SA vizează consolidarea portofoliului printr-o poziţionare clară a staţiilor mai mici, care vor veni cu o ofertă premium adresată publicului ţintă.