TICHETE DE MASĂ 2018: Veşti bune pentru români, valoarea bonurilor a fost majorată

Publicat: Joi, 28 Iunie 2018 09:08 // Actualizat: Marţi, 31 Iulie 2018 10:48 // Sursa: romaniatv.net

Anunț important pentru angajații din România. Aceștia vor primi bonuri de masă mai mari. Valoarea maximă a unui tichet de masă a fost majorată. 

 
 

Valoarea bonurilor de masă a crescut din nou, angajatorul poate acum opta pentru valoarea de 15,09 lei, iar anul acesta un bon de masa va ajunge să valoreze 20 de lei. 

TICHETELE DE MASĂ revin în 2018. Guvernul pregăteşte o nouă modificare legislativă. De când se acordă şi cine beneficiază de ele

“Firmele cu marje mari de profit vor putea acorda, și cu siguranță că vor da astfel de măriri salariale, că măsură de fidelizare a angajaților.

 În altă ordine de idei, acest sistem cu acordarea de tichete de masă arată de fapt cât de mici sunt salariile românilor. 

„Salariul ar trebui să fie îndestulător pentru toate cheltuielile angajatului și să nu mai fie nevoie de suplimentarea lui cu tichete de masa”, a declarat Cristian Parvan, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România.

TICHETE DE MASĂ 2018: Ce se întâmplă în acest an cu bonurile şi voucherele de vacanţă

În 2018, bugetarii nu vor mai putea primi tichete de masă, întrucât acordarea acestora a fost abrogată, potrivit noii legi a salarizării bugetare. 

Articolul 18 din legea salarizării este cel care reglementează indemnizaţia de hrană. Acesta prevede ca ordonatorii de credite să acorde "indemnizaţii de hrană anuale la nivelul a două salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată, cu excepţia personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională care, potrivit legii, beneficiază de drepturi de hrană, potrivit Ordonanţei Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, republicată".

De asemenea, articolul 44 de lege prevedea abrogarea unor dispoziţii, una dintre ele fiind referitoare la acordarea tichetelor de masă salariaţilor din sistemul bugetar.

Apar două noi tipuri de bonuri valorice pentru angajaţi, TICHETE CULTURALE ŞI PENTRU SPORT. În ce condiţii se acordă

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bonuri de masă tichete de masă tichete de masa 2018 valoare tichete masă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 iun 11:45
Răspunde | Votează email 1 email
DIDI
DA DOMNULE, cu aceste bonuri de masă și cu valoarea ,,uriașă” care o au, în sfârșit putem spune ce a zis și Popeye Marinarul cândva: SĂ TRĂIȚI BINE. Cu această ,,abureală” venită din partea guvernului, vom face concurență serioasă nemților la nivelul de trai.După cum a aberat și madam Veorica ieri, citind de pe foile alea scrise de niște tonți,cu ,,informații” venite de la alți tonți, care stau în birouri cu aer condiționat și bagă date și informații din burtă.Să dea Dumnezeu, așa să ajungeți și voi să trăiți așa de bine, precum trăiește populația așa bine. Încercați să ne mințiți pe față. Dar, vor veni alegerile din nou. O să vă arătăm noi în cabina de vot, cât de bine trăim și cât de mult s-a ridicat nivelul de trai și puterea de cumpărare a românilor.
28 iun 12:52
Votează email 1 email
Cornel
PUTEREA DE CUMPĂRARE A ROMÂNILOR A CRESCUT ??? care români ??? ăia din paralment ??? ăia din guvern ??? aleșii locali și județeni ??? de ce nu vine damna ,,premier” în Moldova să vorbească cu ,,muritorii de râând” sau cu ,,răul necesar” cum ne consideră ei pe noi, să vadă cum trăiesc oamenii cu salariul minim net pe economie o lună întreagă ??? ia niște informații scrise de niște micinoși care anumea dezinformează guvernul pentru a nu ridica nivelul de trai și în acest fel pentru a se asigura de votul ,,prostimii” la viitoarele alegeri pentru a fi siguri de scaunele lor în continuare ??? până și Ceaușescu mai ieșea câteodată și verifica magazinele și alimentarele cu erau înainte. Că era mințit, asta e altceva. Dar, ieșea să vorbească cu lumea. Ăștia nu ies să vorbească cu oamenii, decât în campaniile electorale. În rest... lasă ,,fraierimea” să trăiască cum poate. Vor să combată corupția ??? vise plăcute. Un popor sărac, va fi automat și corupt, de nevoie pentru a-și asigura existența. Oare cât de naiv trebuie să fii, să crezi tu ca premier, ce îți scriu alții ???
27 mar 06:11
Răspunde | Votează email -1 email
costica
Clar, cea mai buna oferta de lucru la domiciliu! Venim acum cu aceasta oferta exceptionala de lucru la domiciliu, cu castiguri sigure intr-o activitate deosebit de placuta si interesanta, in timpul liber, fara stres, fara obligatii. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected] com
06 mar 11:45
Răspunde | Votează email 3 email
Contra
Blestemati sa fiti pe veci!
1
EUR
4.7205
RON
26 Jun
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H