Tichete de masă 2019. Cum se acordă anul acesta şi ce trebuie să ştii

Publicat: Joi, 24 Ianuarie 2019 11:54 // Actualizat: Joi, 24 Ianuarie 2019 11:54 // Sursa: romaniatv.net

Tichete de masă 2019. Cum se acordă anul acesta și ce trebuie să știi.

Tichete de masă 2019. Începând cu 1 ianuarie 2019, cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, indemnizaţia brută de încadrare, solda lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice, se mențin cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2018, în măsura în care personalul ocupă aceeaşi funcţie şi îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii. Ordonatorii de credite stabilesc nivelul sporurilor cu respectarea alin. (1) având obligația încadrării în cheltuielile de personal aprobate pe anul 2019 prin buget.

Tichete de masă 2019. Acestea sunt bilete care se acordă lunar pentru achiziția de alimente și se distribuie în format tipărit sau electronic. Tichetele de masă se folosesc în unități de alimentație publică, magazine alimentare, cantine care utilizează astfel de bilete.

Tichete de masă 2019. Ce valoare au în 2019

Bonurile de masă au o valoare maximă de 15,18 lei și se distribuie în ultima treime a fiecărei luni pentru luna următoare. 

Tichetele de masă tipărite sunt valabile dacă pe ele sunt înscrise date precum numele și adresa emitentului, valoarea bonului, perioada, spațiul unde sunt trecute datele celui care primește bonurile, dar și interdicția de a se folosi pentru achiziționarea de țigări și alcool. Toate aceste date se vor regăsi și pe tichetele în format electronic.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bonuri de masă indemnizatie de hrana tichete de masă tichete de masa 2019
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H