Tichete de masă şi salarii fabuloase, pentru acest post de muncă. Românii fac coadă la angajari

Hotelierii s-au pus pe angajări în lanț. Românii care vor ocupa pozițiile scoase la bătaie pot câștiga și 800 de euro pe lună.

08 feb. 2022, 14:43
Tichete de masă şi salarii fabuloase, pentru acest post de muncă. Românii fac coadă la angajari

Tichete de masă şi salarii fabuloase, pentru acest post de muncă. Pe lângă salariu, aceștia mai pot primi și cazare dar și bonuri de masă. Angajatorii caută ospătari, barmani, recepționeri și cameriste. Este vorba de cei care sunt interesați să lucreze pe litoral.

Tichete de masă şi salarii fabuloase, pentru acest post de muncă. Românii fac coadă la angajari

Pentru angajații cu experiență salariile ajung și la 700-800 de euro pe lună. Însă mulți caută să plece pe navele de croazieră sau în stațiuni renumite din Europa unde sunt mai bine plătiți.

“Pentru cei din țară oferim și cazare și bineînțeles salariu, bonuri de masă, decontarea transportului și un mediu plăcut, într-o echipă a unui hotel de 4 stele unde pot învăța multe, pe lângă experiența pe care o au“, a declarat Răzvan Dobre, care este director de hotel.

De altfel,  Elis Arslan, care este manager de hotel a explicat de ce se dorește să se înceapă recrutările de acum.

„În mod normal începeam mai târziu, dar am zis să ne căutăm o bază de date începând din iarnă chiar.”, a spus ea.

Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, au precizat că mulți dintre cei care au lucrat în domeniul ospitalității își caută joburi în străinătate, pe navele de croazieră sau în stațiuni din Vestul Europei. Potrivit Adelinei Vlad, director AJOFM Constanța, mare problemă este legată de salarizare și de program.

Citește și: EXCLUSIV | Oamenii care s-au vaccinat anti-COVID în Bucureşti nu mai primesc tichete de 100 de lei. DSP acuză Ministerul Sănătăţii că i-a alocat o sumă de aproape şase ori mai mică decât necesarul pentru vouchere
„Întotdeauna oamenii s-au plâns de faptul că sunt plătiți cu minimum pe economie și lucrează mai mult de 8 ore decât în contractul colectiv de muncă“, a arătat ea, potrivit stirileprotv.

Citește și: Stimulente pentru vaccinare. Anunţul ministrului Sănătăţii: „Vor exista stimulente pentru persoanele nevaccinate, tichete de masă, spre exemplu, dar şi pentru persoanele care s-au vaccinat deja, loterii cu premii consistente”