Ţiganii din Sinteşti, cauţiune de peste UN MILION DE EURO pentru libertate

Publicat: Joi, 18 Iunie 2015 16:35 // Actualizat: Joi, 18 Iunie 2015 16:35 // Sursa: romaniatv.net

Sume record plătite de ţigani ‎ pentru libertate! Peste un milion de euro au plătit ţiganii din Sinteşti implicaţi în dosarul creditelor cu acte false pentru a fi scoşi din închisoare. Deşi autorităţile nu au avut pe ce pune sechestru pentru că ţiganii erau săraci lipiţi pamantului în acte, ei au apărut cu milioanele de lei pentru a fi eliberaţi pe cauţiune.

Ţiganii din Sinteşti, ridicaţi în urmă cu doi ani de poliţişti într-un dosar în care se vorbea despre credite bancare făcute cu acte false şi despre un prejudiciu de 20 de milioane de euro, declarau atunci că nu au nimic pe numele lor. Pentru a mai recupera ceva din prejudiciu, anchetatorii au reuşit să pună sechestrul pe câteva salbe cu galbeni şi câteva maşini de lux. 

Potrivit România TV, când s-a pus problema în faţa instanţei că ar putea să scape de arest şi să fie cercetaţi în continuare sub control judiciar pe cauţiune, ţiganii şi-au amintit că au ceva bani puşi de-o parte şi au reuşit să scoată din buzuare peste un milion de euro.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cauţiune Libertate ţigani ţigani Sinteşti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 iun 16:47
Votează email 0 email
...în dosarul creditelor cu acte false pentru a fi scoşi din închisoare. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8744
RON
23 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H