Ţiganii din Timişoara vor stradă cu numele lor

Țiganii din Timişoara sunt hotărâţi să pună mâna pe oraş bucăţică cu bucăţică. După ce au reuşit să intre în posesia unor clădiri importante din oraş acum vor ca o stradă să le poarte numele. Au primit deja un răspuns negativ din partea primăriei, dar nu au de gând să se lase descurajaţi.

10 iul. 2014, 09:33
Ţiganii din Timişoara vor stradă cu numele lor

Anul trecut, romii din Clanul Cârpaci au cerut Primăriei Timişoara ca una din străzile din oraş să le poarte numele. Potrivit România TV, ei şi-au motivat dorinţa prin faptul că toate clădirile de pe acea stradă sunt în proprietatea lor. În opinia lor, ar fi îndreptăţiţi ca accesul pe acea stradă să le aparţină în totalitate.

Citeşte şi: Liderul clanului Cârpaci, implicat în dosarul traficului cu ovule de la Timişoara

Primăria a refuzat propunerea romilor, însă aceştia nu renunţă şi sunt în stare să facă orice pentru a-şi atinge scopul.

Vladimir Cârpaci, cel care anul trecut a evacuat spitalul de copii din Timişoara, este decis să accţioneze în Instanţă primăria oraşului pe motiv că acea stradă nu a fost redeschisă circulaţiei deşi ea fusese închisă odată cu efectuarea unor lucrări la Parcul Copiilor.

Viceprimarul Timişoarei Traian Stoie susţine că acest război între mafia imobiliară şi municipalitate este unul extrem de dificil şi speră, aşa cum s-a întâmplat şi în alte dosare, Primăria să câştige.

Vezi şi: Descoperire ULUITOARE într-o casă istorică din Timişoara. Poliţiştii au rămas blocaţi când au deschis uşa