Ţiganii români îşi mută nunţile opulente în Europa VIDEO

După ce au petrecut alături de sute de invitaţi de fiţe în palatul părinţilor din Timişoara, doi tineri au ţinut să mai organezeze o nuntă şi într-un palat adevărat la Viena. Au schimbat ţinutele pline de cristale Swarovski cu unele de epocă, limuzina cu o caleaşcă trasă de cai, iar piesa de rezistenţă a nunţii de vis a fost un tort cu mirii în mărime naturală.

01 iun. 2015, 14:13
Ţiganii români îşi mută nunţile opulente în Europa VIDEO

Roberto si Sarah sunt beizadele tiganesti care si-au facut nunta intr-un palat din Austria. S-au imbracat cu haine care imită ţinutele adevaraţilor nobili, s-au căsătorit într-o biserica catolică, au închiriat un castel pentru nuntă au făcut un film de parcă ar fi neam de conţi ori duci, numai că internetul păstreaza adevarata faţă a acestor nunţi tigăneşti de un lux orbitor, potrivit România TV.

Citeşte şi Reacţia unui bărbat în timp ce iubita încearcă să prindă buchetul la o nuntă a devenit VIRALĂ. VIDEO

 

Chiar dacă se dau burghezi, nu l-au invitat la nunta pe Andre Rieux să le cânte ci pe Guţă. Astfel, este o nouă modă la ţigani, să îşi facă nunta în palate occidentale, fără să mai arate numai maşinile luxoase, rochiile cu mii de pietre ori ghiuluri şi lanţuri de jumătate de kg de aur. Palatele nobiliare apar în filmele lor de căsătorie lângă imagini în care se parfumează abundent ori fondul muzical realizat cu melodii din topurile internaţionale chiar dacă în imagini apare Sorinel Puştiul ori Jean de la Craiova.

Citeşte şi EXCLUSIV. MIRCEA BĂSESCU, INTERVIU: „Un om aflat în arest la domiciliu nu merge la botezuri” VIDEO