Ţigări de contrabandă ascunse în pâine şi detergent

Aproape 1.200 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în pâine, detergent sau în rezervorul de combustibil au fost descoperite de poliţiştii de frontieră în vămile Siret şi Sculeni.

RomaniaTV.net
30 oct. 2011, 20:06
Ţigări de contrabandă ascunse în pâine şi detergent

Inspectorii vamali şi poliţişti de frontieră de la Biroul Vamal de Frontieră Siret au găsit, sâmbătă noapte, 283 de pachete de ţigări de diverse mărci ascunse în pâini, cutii de Calgon, în registre şi în lonjeroane, potrivit Mediafax. Ţigările de contabandă erau transportate în două autoturisme mărcile Audi A4 şi Volkswagen Passat, înmatriculate în România, care veneau din Ucraina, se arată într-un comunicat de duminică al Autorităţii Naţionale a Vămilor.

De asemenea, inspectorii vamali de la Biroul Vamal Sculeni au confiscat, vineri noapte, 915 pachete de ţigări de contrabandă ascunse în rezervorul de combustibil al unui autoturism marca Audi, care venea din Republica Moldova.

Toate cele aproape 1.200 de pachete de ţigări au fost confiscate de autorităţile vamale, iar cei trei şoferi au fost amendaţi cu 20.000 de lei, a precizat sursa citată.