Tiger Woods, detalii despre accidentul în care era sa moară. Avea viteză dublă faţă de limita admisă

Tiger Woods conducea cu o viteză „periculoasă” de 140 km / h, aproape dublu față de limită, când a făcut accidentul auto din California în februarie, a declarat miercuri șeriful din districtul Los Angeles.

07 apr. 2021, 23:03
Tiger Woods, detalii despre accidentul în care era sa moară. Avea viteză dublă faţă de limita admisă

Vehiculul lui Tiger Woods a suferit avarii grave după ce s-a răsturnat și s-a rostogolit de mai multe ori într-o zonă predispusă accidentelor a unei autostrăzi de lângă Los Angeles. La sosirea echipelor de intervenție, sportivul era conștient, dar avea multiple răni la nivelul membrelor inferioare. Woods a fost extras din mașină cu ajutorul unui instrument de descarcerare special. Polițistul care a ajuns primul la fața locului a declarat că jucătorul ”a avut mare noroc că a scăpat cu viață”.

Principala cauză a acestui accident a fost conducerea cu o viteză nesigură, având în vedere condițiile rutiere și incapacitatea de a lua curba„, a declarat șeriful Alex Villanueva într-o conferință de presă, citat The New York Times. „Viteza estimată la prima zonă de impact a variat între 84 și 87 de mile pe oră (135 la 140 km/h)”, a spus el.

Citeşte şi În ce maşină era să moară Tiger Woods. Bolidul pe care îl conducea celebrul sportiv costă mai puţin de 50.000 de dolari FOTO

Nu există „niciun semn de afectare” a abilităților sale în momentul accidentului sau dovezi ale „conducerii neatente”, iar Tiger Woods a permis în mod voluntar publicarea rezultatelor anchetei, au subliniat oficialii poliției.

Jucătorul de golf ar fi putut apăsa accelerația în timp ce încerca să frâneze, după pierderea controlului vehiculului, a sugerat căpitanul poliției James Powers, deși Tiger Woods nu își amintește momentul.

Anchetatorii nu au verificat telefonul lui Tiger Woods și nici nu i-au analizat probele de sânge, din cauza „lipsei de dovezi ale oricărei afectări a abilităților sau a intoxicației”, a adăugat el.

Citeţte şi Tiger Woods a fost implicat într-un accident grav de circulaţie. Maşina în care era s-a răsturnat şi s-a făcut praf FOTO

Transportat în centrul de traume din Harbour-UCLA, Woods a suferit o intervenție chirurgicală extinsă, având fracturi multiple deschise la piciorul drept, care necesita introducerea unei tije metalice în tibie și șuruburi pentru consolidarea oaselor piciorului .

Trei zile mai târziu, a fost transferat la Cedars-Sinai pentru tratament ortopedic. Pe 17 martie, acesta a fost externat și s-a întors acasă.