Ţii cură de slăbire? Iată ce ALIMENTE trebuie să ai mereu în frigider

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să deschizi frigiderul şi să speri că vei fi inspirat astfel încât să prepari o cină sănătoasă? Adevărul este că dacă frigiderul tău este înţesat cu alimente gustoase şi sănătoase, atunci sunt şanse mari să ai o dietă echilibrată şi să poţi ţine cu succes o cură de slăbire.

03 oct. 2014, 05:57
Ţii cură de slăbire? Iată ce ALIMENTE trebuie să ai mereu în frigider

Nu uita de principul „ochii care nu se vad se uita” si care se aplica inclusiv frigiderului tau. Spre exemplu, multi oameni au fructe si legume viu colorate in frigider, insa le tin ascunse dupa gustarile gustoase, dar nesanatoase pline de grasimi si, care, nu te ajuta deloc sa slabesti. Vei avea sanse mai mari sa consumi alimentele sanatoase daca acestea sunt gata preparate si se afla la nivelul ochilor in frigider.

Iata cateva alimente pe care trebuie sa le ai in frigider daca vrei sa slabesti.

1. SALATA DE FRUCTE

Alege fructele favorite, taie-le si pune-le intr-un bol dupa care amesteca-le si se vor transforma intr-o salata delicioasa plina de vitamina C pe care sa o consumi atunci cand simti nevoia de o gustare. Ai grija cand pui bolul in frigider sa-l acoperi si sa-l asezi pe un raft care sa fie la nivelul ochilor.

2. SALATA VERDE GATA PREPARATA

O salata cu spanac, cu rosii cherry, cu fasole si chiar cu nuci sau alune este mereu o alegere inteleapta. Poate fi folosita atat pe post de gustare sau chiar la cina ca felul doi.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Schimbări în dietă care au ajutat trei femei să slăbească