Umilinţă maximă! Tik-tok din maşina poliţiei: „Pe stânga acolo, boss-ule, mă laşi” VIDEO

Imagini incredibile filmate chiar de interlopi în mașina de poliție. Trei persoane ridicate pentru a fi duse la secție stăteau pe Tik Tok și se distrau pe bancheta din spate, fără ca polițiștii să schițeze vreun gest. La un moment dat, unul dintre ei dă în bătaie de joc indicații agentului aflat la volan, să nimerească drumul spre secție.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 13:55
Umilinţă maximă! Tik-tok din maşina poliţiei: „Pe stânga acolo, boss-ule, mă laşi” VIDEO

Lovitură după lovitură pentru Poliţia română. După ce au greşit adresa şi au spart casa unui coleg, un filmuleţ devenit viral strică imaginea forţelor de ordine. Un bărbat s-a filmat pe bancheta din spate a unei mașini de poliție și a postat clipul video pe o rețea de socializare. Acesta se află pe bancheta din spate alături de un alt bărbat și o polițistă.

Nu e banc! Mascaţii au greşit iar adresa, dar asta nu e tot, au dat NĂVALĂ în zori de zi la un coleg SIAS 

La un moment dat, agentului care conduce i se vorbește ca unui șofer. Persoana care filmează îi spune să-l lase să coboare pe stânga. 

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, a declarat la Antena 3 că „este o dovadă vie că nici în anul 2020, polițiștii nu au suficiente proceduri, prevederi legale cu privire la modul în care ei trebuie să acționeze în astfel de situații”. Acesta a declarat că întâmplarea este o „sfidare a organelor de poliție”.

„În realitate, nici în acest moment nu putem spune cu certitudine, dacă persoanele care sunt conduse la sediul Poliției pot fi disponibilizate de telefonul mobil, pe durata deplasării, sau nu”, a mai spus președintele Sindicatului Europol, subliniind că, ajunse la secție, suspecții sunt indisponibilizați de aceste dispozitive.