TikTok a reuşit să bage la închisoare aproape 150 de persoane. Greaşeala care a revoltat autorităţile locale!

Aproape 150 de persoane a fost arestate duminică noapte în localitatea balneară Huntington Beach, din California (SUA), unde poliţia estimează că s-au reunit aproape 2.500 de persoane la o petrecere ilegală care s-a încheiat cu incidente.

25 mai 2021, 22:52
TikTok a reuşit să bage la închisoare aproape 150 de persoane. Greaşeala care a revoltat autorităţile locale!

TikTok a reuşit să bage la închisoare aproape 150 de persoane.  Potrivit presei locale, o petrecere aniversară a devenit virală pe TikTok, fapt ce a alertat autorităţile care erau deja pregătire de o posibilă adunare masivă.

TikTok a reuşit să bage la închisoare aproape 150 de persoane. Greaşeala care a revoltat autorităţile locale!

Departamentul de Poliţie al oraşului din sudul Californiei a precizat într-un comunicat că mulţimea de oameni a scăpat de sub control. Pe măsură ce se adunau oamenii, unele grupuri s-au mutat de pe plajă în centrul oraşului şi au început să arunce cu sticle, pietre şi petarde. În faţa acestei situaţii, poliţia a decis să intervină şi să aplice respectarea interdicţiei de circulaţie între 23:30 şi 05:30 ora locală.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Huntington Beach, Jennifer Carey, a precizat că printre arestaţi se află 121 adulţi şi 28 minori, acuzaţi de acte de vandalism, uz de artificii ilegale şi încălcare a interdicţiei de circulaţie nocturnă, printre altele.

Sutele de petrecăreți au aruncat cu sticle, pietre și artificii în forțele de ordine, au spart geamurile mașinilor poliției și le-au măzgălit cu grafitti. În ajutorul polițiștilor din Huntington Beach au venit peste 150 de ofițeri de la alte secții din comitatul Orange, din care face parte orașul californian. 149 de persoane au fost arestate, inclusiv adolescenți.

Aceștia sunt acuzați de vandalism, de încălcarea restricțiilor și pentru că au folosit, ilegal, artificiile, potrivit NBC News.

De altfel şi la noi în ţară s-au dat astfel de sancţiuni. La începutul acestei luni, mai mulţi tineri sunt căutaţi de poliţişti după o petrecere de pomină pe un lac din Caraș-Severin. Petrecăreții au sfidat restricțiile impuse de pandemie, au încins un chef, de Paște. Au postat imagini şi pe reţelele de socializare, iar aceste filmări au fost văzute inclusiv de poliţişti. Printre petrecăreţi s-a aflat şi Roxana Ionescu, cunoscută drept Mama Natură.

Imagini de la petrecere au fost postate pe rețelele de socializare. Acestea au ajuns şi la polițiștii din Caraș-Severin, care urmează să amendeze organizatorul petrecerii și să-i identifice pe cei prezenți, potrivit tion.ro.

Polițiștii fac verificări și pentru identificarea persoanelor care dansează fără a respecta măsurile de protecție”, a anunţat Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin. Printre petrecăreţi s-a aflat şi Roxana Ionescu, cunoscută drept Mama Natură.

Citeşte şi: Petrecere de ziua lui Orban la Parlament. Invitații, surprinși încălcând măsurile impuse în pandemie. Cîțu: „Nu am văzut, nu pot să comentez, nu știu ce imagini aveți”