Petrecere cu zeci de persoane, spartă de polițiști, în prima zi de libertate. S-a întâmplat în parcul din Craiova!

Polițiștii s-au autosesizat și au descins la petrecerea la care zeci de tineri dansau și se distrau, în aer liber, pe terasa unui bar.

16 mai 2021, 16:34
Petrecere cu zeci de persoane, spartă de polițiști, în prima zi de libertate. S-a întâmplat în parcul din Craiova!

Petrecere cu zeci de persoane, spartă de polițiști, în prima zi de libertate. Petrecerea a fost întreruptă de oamenii legii. Administratorul localului, un tânăr de 35 de ani, afost sancționat cu o amendă de 2000 de lei.

Petrecere cu zeci de persoane, spartă de polițiști, în prima zi de libertate. S-a întâmplat în parcul din Craiova!

Poliţişti, precum şi reprezentanţi ai altor autorităţi, au efectuat controale, vineri şi sâmbătă noaptea, în Centrul Vechi şi alte zone ale Craiovei, în cluburi, baruri şi terase, în contextul gestionării cazurilor de infecţie cu noul Coronavirus, informează Poliţia Capitalei.

Operatori economici care nu au respectat prevederile legale referitoare la desfăşurarea de acţivităţi tip club/discotecă au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 16.000 de lei. Totodată, poliţiştii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie.

Potrivit IPJ Dolj, ieri seară, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova afandu-se în executarea atribuţiilor de serviciu în zona Centrului Istoric din Craiova, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un la bar din Craiova, sunt desfășurate activități tip club/discotecă, fiind astfel încălcate prevederile Legii nr. 55/2020. Avand în vedere cele constatate de poliţişti, societatea comercială fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei, pentru nerestectarea prevederilor Legii 55/2020.

Citește și: Motivul pentru care Diana Şoşoacă a fost eliminată din AUR: „Nu a înţeles că în Parlament trebuie respectate nişte reguli. Când faci live-uri pe Facebook de la petreceri cu lăutari, te descalifici”
 

În cursul aceleiaşi seri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un alt bar din Craiova, tot din zona Centrului Vechi, sunt desfășurate activități tip club/discotecă, fiind astfel încălcate prevederile Legii nr. 55/2020.

Si în această situaţie, poliţiştii au sancţionat societatea comercială cu amendă în valoare de 2000 lei, pentru nerestectarea prevederilor Legii 55/2020.

Citește și: Gabriela Firea îi cere premierului să o demită pe Raluca Turcan: A participat la petreceri fără mască și distanțare, pe noi ne numără ca pe vite în biserici, la slujbe, înmormântări, botezuri sau cununii
 


loading...
Partenerii noștri