TikTok-er celebru, mort la 21 de ani. Mesajul sfâșietor al părinților

Comunitatea TikTok este din nou în doliu. Un TikToker celebru și-a dat ultima suflare la doar 21 de ani. Megha Thakur a murit la finalul lunii noiembrie, iar părinții au făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

11 dec. 2022, 14:14

Doliu printre influecerii de pe TikTok. Megha Thakur, o tânără cu aproape un milion de urmăritori pe TikTok, a murit la doar 21 de ani. Părinții ei au transmis un mesaj sfâșietor.

Thakur și-a dat ultima suflare de Ziua Recunoștinței, pe 24 noiembrie, potrivit anunțului făcut de părinții ei în cadrul unei postări pe pagina ei de Instagram.
„Cu inimile împovărate vă anunțăm că lumina vieții noastre, fiica noastră bună și frumoasă, Megha Thakur, a murit în mod brusc și neașteptat pe 24 noiembrie, la orele dimineții. Megha a fost o tânără independentă și cu încredere în sine.”, se arată în postare.
Cauza morții nu a fost dezvăluită.

Doliu la Cupa Mondială din Qatar. Jurnalistul a murit fulgerător, s-a prăbuşit în zona presei şi nu a mai putut fi salvat

Mesajul părinților ei a continuat prin precizări privind reușitele din social media ale tinerei. Megha avea peste 105.000 de urmăritori pe Instagram și peste 940.000 pe TikTok.

„Își iubea fanii și i-ar fi plăcut ca voi să știți de trecerea ei în neființă. În aceste momente, cerem gândurle voastre bune pentru Megha. Rugăciunile voastre vor fi cu ea în călătoria sa.”, se mai arată în mesaj.

Doliu la Hollywood! Un actor din serialul ”Orange Is the New Black” a murit în somn, la doar 56 de ani

Imediat după tragicul anunț, urmăritorii ei au transmis mesaje de condoleanțe familiei tinerei de 21 de ani și au împărtășit modurile în care Megha i-a emoționat sau i-a impresionat cu activitatea ei din online.

„Ne-a arătat tuturor cât de eliberator și frumos e să fii tu cu mândrie. E foarte trist că nu mai este fizic aici, dar pentru ceea ce a militat, încrederea pe care o emana și o transmitea udienței ei este o moștenire care va dăinui.”, este unul dintre comentariile fanilor ei.

Contul de TikTok al tinerei, @Meghamind_, avea ca misiune să împărtășească încredere de sine, pozitivism în privința corpului și putere – principii pe care le-a dobândit prin intermediul propriei sale experiențe de viață.