TikTok face noi victime. O vedetă a fost la un pas să rămână oarbă, după ce a încercat un truc de înfrumusețare

TikTok face noi victime. O vedetă a fost la un pas să rămână oarbă, după ce a încercat un truc de înfrumusețare de pe reţeaua de socializare. În urma experienţei, a postat un mesaj dur pe Internet, în care îi avertizează pe fani să nu încerce aşa ceva acasă.

12 mai 2021, 10:18
TikTok face noi victime. O vedetă a fost la un pas să rămână oarbă, după ce a încercat un truc de înfrumusețare
O vedetă a fost la un pas să rămână oarbă

TikTok

face noi victime. Cea mai nouă platformă de socializare a devenit rapid una dintre cele mai populare forme de social media, cu oameni care postează de la rețete, la povești jenante și trucuri de înfrumuseţare.

Tilly Whitfeld a încercat o tehnică de acupunctură la domiciliu pe care o văzuse pe  TikTok.  Tânăra de 21 de ani din Sydney a postat fotografii cu rezultatele dezastruoase, cu fața plină de cicatrici și aproape rămasă fără vedere.

Citeşte şi: Noul pericol la care sunt expuşi copiii pe internet. Băiat de 12 ani, în moarte cerebrală după ce a încercat o provocare pentru TikTok

TikTok face noi victime

Pentru cei care mă întreabă de ce am masca mea de față din argilă pusă continuu pe tot parcursul emisiunii, așa arăta fața mea cu o săptămână înainte de a intra în casă de aceea am întotdeauna machiaj și pielea mea este întotdeauna acoperită.

Acesta este rezultatul încercării de a îndepărta cicatricile pe care mi le-am provocat încercând să reproduc o procedură de înfrumusețare la domiciliu pe care am văzut-o într-un videoclip TikTok cu două luni înainte de Big Brother. Vă rog să nu încercați această procedură de înfrumusețare. Am ajuns la spital cu o pierdere temporară a vederii din cauza umflăturii, fără să mai spus că fața mea era oarecum de nerecunoscut”, a declarat vedeta, potrivit Mirror.

Ba chiar mai mult, aceasta le-a sfătuit pe urmăritoarele ei să nu se folosească de aceste mici trucuri de pe rețelele de socializare și să apelze doar la specialiști.

https://www.instagram.com/p/COjRUo9hnPH/