Tily Niculae a pozat topless, în camera de hotel. Actriţa este însărcinată în 6 luni

Tily Niculae este însărcinată în şase luni, urmând să devină pentru a doua mamă. Vedeta şi soţul ei mai au o fată, în vârstă de nouă ani şi li se va mai alătura un băieţel, care se va numi Radu. Înainte să afle că va mai avea un copil, Popescu, soţul actriţei, a achiziţionat o vacanţă surpriză, la schi.

RomaniaTV.net
08 ian. 2020, 12:15

 Astfel, Tily s-a alăturat şi ea vacanţei la munte, chiar dacă a stat în camera de hotel. A pozat topless şi a distribuit fotografia pe reţelele de socializare, alături de o scurtă povestioară.

Cand sotul iti face o surpriza din luna mai 2019 iar tu vii cu o surpriza si mai mare!

Long story short: de Craciun trebuia sa aflu despre aceasta vacanta! Multa lume implicata, secretosenie maxima…pana cand in luna iulie i-am anuntat eu ca in inima si viata noastra este si Radu!

Freeze total fiindca se pleca la schi pe 4 ianuarie… Popescu a plans de bucurie cand a aflat ca este tatic, eu am plans de nervi ca voi sta in camera admirand peisajul!
Restul au intrat in panica pentru ca era totul book-uit, platit.

Ete, ca a fost si 4 ianuarie! Am ajuns cu bine. L-am plimbat toata sarcina cu avionul- trim I, trim II…si acum super aproape de trim III. Ultima calatorie pana cand il voi tine in brate!

Las poza asta aici pentru sufletul meu. I-am multumit micutului meu pentru cat de cuminte, intelegator si atent a fost cu mine in aceasta calatorie. Yha pentru ai mei si prima lor vacanta pe 2020! Pentru newmomintown aruncati-va intentia sa ma odihnesc.


A pierdut o sarcină cu gemeni în urmă cu trei ani

În urmă cu trei ani, Tily suferea enorm după ce afla că a pierdut o sarcină gemelară. S-a întâmplat la scurt timp după ce a apărut  fetiţa ei Sofia, în vârstă acum de 8 ani.

A doua sarcină era de gemeni. Am pierdut două sarcini în aceeasi zi din viaţa noastră, la un an distanţă, în ziua căsătoriei noastre. Mi-a spus un terapeut o chestie foarte interesantă. Copiii noştri sunt tot ai noştri şi cei născuţi, şi cei nenăscuţi. Deci, eu nu consider că fiica mea nu are sau nu a avut fraţi. I-am spus soţului meu că nu vreau să fac o obsesie din asta, nu îmi doresc să ajung la obsesie şi mă bucur enorm că Sofia a venit pe pământ şi face cât 100 de copii”, povestea Tily Niculae într-o emisiune tv.