Tily Niculae, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „Am pierdut trei copilași”

Tily Niculae a trecut prin momente grele înainte să devină mamă. Vedeta din serialul La bloc a mărturisit că a pierdut trei sarcini.

27 apr. 2023, 08:27
Tily Niculae, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „Am pierdut trei copilași”

Tily Niculae a pierdut trei copilași înainte să devină mamă pentru a doua oară, pe 26 martie 2020. Acum, după ani, a mprturisit în direct care este cel mai mare regret al său.

Tily Niculae a trecut printr-o situație nefericită după ce a născut-o pe fiica sa și a lui Dragoș Popescu, Sofia. Actrița a mărturisit, cu lacrimi pe obraz, că a pierdut trei sarcini, una cu gemeni, înainte să vină pe lume fiul său, în urmă cu 3 ani.

Vedeta a suferit enorm în perioada respectivă și chiar spune că a fost copleșită de durere. Când a rămas însărcinată cu fiul său s-a gândit dacă păstrează sarcina, lucru pe care îl regretă foarte mult în momentul de față.

Tily Niculae, de urgenţă la spital. Cu ce boală a fost diagnosticată: „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea”

„Știu că, copiii nu sunt ai mei, că sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă.

Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: «Și ce ne facem?».

Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?”, a declarat Tily Niculae, în emisiunea După faptă și răsplată, prezentată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV, notează wowbiz.ro.

Tily Niculae, detalii cutremurătoare despre prima sarcină pierdută

Tily Niculae a oferit detalii cutremurătoare despre prima sarcină pierdută și în urmă cu ceva vreme pe blogul personal. Actrița din serialul La Bloc a povestit că medicii i-au găsit un hematom foarte mare și avea șanse doar 50%.

A primit tratament și a fost nevoită să facă injecții în burtă. Vedeta a vrut să se asigure că este totul bine, însă în săptămâna a opta de sarcină lucrurile s-au schimbat radical și nu a mai putut să o ducă mai departe.

„Îmi era rău, nu vroiam să mănânc, îmi venea să vomit de la orice fel de miros. Însă nu m-am gândit că ar fi ceva în neregulă, mi-am spus în sinea mea… eh, lasă”, a scris Tily Niculae pe blogul personal.

Citeşte şi: Tily Niculae, aproape de o dramă. Copilul actriţei, arsuri grave: „Vino repede acasă!” VIDEO