Tily Niculae, la un pas de divorţ: „Se produsese un gol”

Tily Niculae a dezvăluit o situaţie din viaţa ei, despre care nimeni nu ştia. A fost la un pas de divorţ, în urmă nu cu foarte mult timp, însă totul s-a rezolvat după ce a mers la câteva şedinţe de terapie. Actriţa a povestit totul, inclusiv motivul pentru care a vrut să se despartă de soţul ei.

30 nov. 2020, 17:50
Tily Niculae, la un pas de divorţ: „Se produsese un gol”
Tily Niculae, la un pas de divorţ

Tily Niculae, la un pas de divorţ. Actriţa a fost invitată la emisiunea lui Măruță, unde a vorbit despre greutățile din căsnicia sa și a mărturisit că în urmă cu un an, ea și soțul ei au fost la un pas de divorț.

Citeşte şi: Tily Niculae a devenit mamă chiar de ziua soţului ei. Primele imagini cu bebeluşul: „Mulţumesc, Doamne”

Tily Niculae, la un pas de divorţ

Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă și ce presupune un divorț. (…) Este diferența asta de vârstă (de 10 ani), în care el ia totul cu relaxare.

Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani. Ce Dumnezeu să știu? (…) Și aveam senzația că tot timpul pompez doar pentru celălalt și că mie nu mi se reîntoarce nimic. După care au urmat câteva ședințe de terapie în care am înțeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit.

Comunicarea este cea mai importantă pe toate planurile. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt. (…) Aveam senzația că între noi se produsese un gol și că el oarecum își trăia toate dorințele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam și niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele‘, a mărturisit actrița.

Tily Niculae a pierdut două sarcini

Tily Niculae se bucură de fiecare moment al sarcinii, chiar dacă trece prin momente grele. Ea și soțul ei consideră o binecuvântare faptul că o să aibă un nou membru în familie, având în vedere că Tily, în trecut, a mai pierdut două sarcini.

Citeşte şi: Tily Niculae, în lacrimi. Fetiţa ei, operată pentru a patra oară din cauza tumorii: „Nu realizaţi cât de importantă este sănătatea”

Tristul eveniment a avut loc în anul 2016, sarcina a fost pierdută la două luni. Actrița a povestit la momentul respectiv ce a simțit și prin ce a trecut.

De vreo trei ani, Dragoş şi Sofia mă pistonau să mai avem un bebe în casă. În februarie, m-am trezit şi am ştiut să sunt însărcinată. Aşa a fost şi la Sofie. Am mers la o clinică privată, ca să îmi fac analizele de sânge, dar eu ştiam că sunt însărcinată. Era o sarcină mică, la patru săptămâni. La ecografie, mi s-a spus că am un hematom foarte mare şi că am şanse 50-50.

Mi s-a dat tratament, am făcut injecţii în burtă. La şase săptămâni i-am auzit inima, în săptămâna a şaptea am mers iar la ecografie, voiam să mă asigur că totul e bine. În săptămâna a opta a mers din nou la ecografie. Medicul mi-a spus să las telefonul, pentru că filmam, şi am ştiut că i s-a oprit inima…

Nu a fost să fie. Nu am căutat motive, am încercat să trec cu uşurinţă, ştiam că le-aş fi făcut Sofiei şi lui Dragoş rău. După chiuretaj am simţit că acolo mi-a rămas inima”, a declarat actriţa, cu ochii în lacrimi. ”, a declarat Tily Niculae.


loading...