Timişoara: O persoană, dusă la audieri în urma unor descinderi la suspecţi de furturi din locuinţe

Două descinderi au avut loc, joi, la două adrese ale unor suspecţi într-un dosar de furturi din locuinţe din Timişoara, o persoană fiind dusă ulterior la audieri, la sediul DIICOT Timişoara.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 15:28
Timişoara: O persoană, dusă la audieri în urma unor descinderi la suspecţi de furturi din locuinţe

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Timiş, două descinderi au avut loc la două adrese ale unor persoane suspectate că se ocupau cu furtul unor bunuri din locuinţe din Timişoara.

Fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal privind furtul din mai multe locuinţe din municipiul Timişoara, în perioada anilor 2009-2012, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au mai descins astăzi (joi – n.r.) la două locaţii ale suspecţilor. În urma percheziţiilor au fost ridicaţi bani, un casetofon şi alte bunuri, iar B. L. Laurenţiu a fost din nou condus la audieri, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara„, se arată în comunicat.

Toate activităţile au fost desfăşurate sub coordonarea procurorilor DIICOT şi cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

În 19 iulie, poliţiştii au descins în 11 locuinţe din Timişoara la mai multe persoane suspectate că au pătruns în locuinţe din municipiul Timişoara de unde sustrăgeau diferite sume de bani şi bunuri, în special bijuterii. Acestea acţionau în perioada cât persoanele erau plecate de la domiciliu şi numai după o foarte bună documentare cu privire la bunurile pe care le deţineau.

După percheziţiile de atunci, unul din cei opt suspecţi a primit interdicţia de a părăsi localitatea, doi au fost arestaţi preventiv, restul persoanelor fiind cercetate în libertate, se arată în comunicat.

Potrivit poliţiştilor, cercetările vor continua pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.