Timişoara: O tânără agresivă a ajuns la spital cu jandarmii VIDEO

O tânără din Timişoara a făcut circ azi noapte la Spitalul de Urgenţă şi, deoarece medicii nu au reuşit să se înţeleagă cu ea pentru a afla dacă este bolnavă psihic, beată sau drogată, ea a ajuns la Spitalul de Boli Psihice.

RomaniaTV.net
03 ian. 2012, 11:42
Timişoara: O tânără agresivă a ajuns la spital cu jandarmii VIDEO

O fată a fost găsită inconştientă în scara unui bloc de câţiva tineri care au sunat la Salvare. Când medicii au vrut să o ajute pe tânără, aceasta a sărit să îi lovească, iar în ambulanţa cu care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă ea a continuat să fie agresivă şi agitată, a spart un echipament medical şi a lovit cadrele medicale. La spital, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor, care cu greu au potolit-o.

Medicii nu ştiau reuşit să afle dacă tânăra era drogată, băută sau dacă avea probleme psihice, astfel că au trimis-o la Spitalul de Boli Psihice din Timişoara, pentru investigaţii.

„Era inconştientă, am crezut că e moartă sau ceva. Am sunat la salvare, au venit, am tras de ea puţin pe acolo. Salvarea a dus-o la spital. S-a zbătut pe aici cât s-a zbătut şi la un moment m-a muşcat. O fi turbată, o să merg la Victor Babeş pentru analize”, a spus unul dintre tinerii care au găsit-o inconştientă.