Timişoara: Un tânăr migrant a murit după ce a căzut dintr-un TIR

Un marocan în vârstă de 19 ani, a murit după ce a căzut dintr-un TIR, care se deplasa pe ruta Timişoara-Arad. Acesta împreună cu alţi cinci cetăţeni marocani şi algerieni s-au urcat clandestin în TIR, cu intenţia de a traversa graniţa.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 11:32
Timişoara: Un tânăr migrant a murit după ce a căzut dintr-un TIR

Migranţii au profitat de momentul în care autotrenul s-a oprit la o benzinărie în Timişoara pentru alimentare şi s-au furişat în remorcă.

Pe drum spre Arad, uşa TIR-ului s-a deschis, iar tânărul marocan a căzut şi a murit pe loc.

Poliţia a fost astfel anunţată că se află un cadavru pe şoseaua de centură a Timişoarei.

Oamenii legi nu au găsit asupra victimei, niciun act care ar putea să îi dezvăluie identitatea. Însă, la Spitalul Municipal din Timişoara, poliţiştii au aflat că doi marocani s-ar fi interesat de starea unui prieten de-al lor care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, scrie aradon.ro.

IPJ Timiş a anunţat, astfel, inspectoratele de poliţie din judeţele învecinate şi a dat informaţii referitoare la autotren. TIR-ul parcat pe Calea Şiriei din Arad a fost descoperit de poliţiştii din cadrul IPJ Arad. Şoferul a declarat că nu transportă nimic şi că Germania este punctul unde trebuie să ajungă.

Oamenii legii i-au descoperit însă în remorca TIR-ului pe ceilalţi trei migranţi. Poliţiştii susţin că migranţii ar fi consumat băuturi alcoolice în remorcă şi că din această cauză s-ar fi produs şi nefericitul accident.