Timişoreancă dispărută de cinci zile pe un aeroport din Franţa. Fiica sa, care o caută cu disperare, a făcut un apel pe Facebook

Apel disperat din partea unei tinere din Timişoara. Mama ei a dispărut de cinci zile pe un aeroport din Franţa. Femeia mergea la nunta fratelui său, pierduse un avion şi reprogramase o nouă cursă şi de atunci nu mai este de găsit.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 13:14
Timişoreancă dispărută de cinci zile pe un aeroport din Franţa. Fiica sa, care o caută cu disperare, a făcut un apel pe Facebook

Femeia, în vârstă de 53 de ani, a fost văzută ultima dată în aeroportul din Orly, în 16 decembrie, iar de atunci nimeni din familie nu mai știe nimic de ea.

Ea a plecat din Timișoara în 15 decembrie cu destinația finală Abidjan, Coasta de Fildeș. Femeia mergea la nunta fratelui ei, iar primul zbor a fost spre București. De acolo a plecat spre Paris de unde a luat un autocar ce urma să o ducă la aeroportul din Orly. A ajuns cu întârziere din cauza traficului și a pierdut cursa, reprogramându-și zborul spre Abidjan pentru data de 17 decembrie. De la acel moment membrii familiei au pierdut complet legătura cu ea.

Fiica timişorencei a încercat în zadar să dea de mama sa. Ea a făcut chiar și un apel pe Facebook, în urma căruia a aflat că un șofer de autocar a discutat cu femeia și a îndrumat-o spre terminalul din care urma să se îmbarce în zborul spre Africa în următoarea zi.

„Buna ziua! Am o mare rugăminte la dumneavoastră. Mama mea este undeva într-unul din aeroporturile din Paris. Charles de Gaulle, fie la Orly. Am început procedurile de căutare prin Interpol în data de 18.12.2017. Precizez că a plecat din Timișoara în data de 15.12 către București, apoi de acolo s-a îmbarcat pentru Charles de Gaulle, a fost transportată cu un autocar la Orly, acolo a pierdut avionul pentru Abidjan, cu o cursa Corsair. A făcut o reprogramare de zbor pe 17.12, dar nu s-a mai prezentat pe 17.12. Mă puteți sprijini în vreun fel, vă rog? Vă mulțumesc”, este apelul fiicei femeii dispărute.

Polițiștii din Timiş au primit sesizarea din partea familiei și au trimis toate informațiile colegilor lor din Franța. Autoritățile franceze urmează să facă verificări și îi vor ține la curent cu ancheta pe polițiștii din România.