Timp de şase ani a minţit o lume întreagă că are CANCER pentru bani. Ce a păţit când a recunoscut FOTO

O femeie a devenit faimoasă în lume după ce şi-a minţit miile de fani de pe blogul său timp de şase ani că a avut cancer la creier, în faza terminală. Recent, ea a recunoscut că totul a fost o minciună.

22 apr. 2015, 17:28

Belle Gibson a devenit faimoasă datorită blogului persoanl în care s-a dat drept o tânăra care s-a vindecat de cancer cu ajutorul metodelor naturiste. Mai mult, ea le dădea speranţe celor care o citeau, explicând că boala a fost tratată cu ajutorul stilului de viaţă sănătos, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi GRUPA DE SÂNGE îţi arată dacă vei face CANCER! Descoperirea care înspăimântă o lume întreagă

Folosindu-se de această minciună, ea a câştigat sume importante de bani, mai ales că a scris o carte cu reţete miraculoase care promiteau vindecarea de cancer. De asemenea, pentru credibilitate, blogeriţa a promis că toate veniturile din vânzarea cărţii vor fi donate în scopuri caritabile, însă atunci când nu a mai făcut asta, au început să apară suspiciuni cu privire la istoricul său medical.

Chiar dacă iniţial nu a vrut să recunoască gestul său, ulterior a fost nevoită să mărturisească adevărul.

Citeşte şi Suplimentele alimentare şi cancerul: Ce riscuri ascunse prezintă consumul de suplimente

Nimic din ce am spus nu este adevărat. Nu vreau iertare. Faptul că am spus adevărul este cel mai responsabil lucru pe care îl puteam face. Îmi doresc că lumea să înţeleagă că sunt o femeie care a făcut o greşeală„, a declarat tânăra care a fost obligată să îşi şeargă toate conturile de pe reţelele de socializare, alături de postările de pe blog.

Mai mult, editura unde a publicat cartea respectivă a retras toate copiile de pe piaţă.