Ţine limba lipită de cerul gurii şi respiră timp de 60 de secunde. Uimitor ce se întâmplă cu corpul vostru

Știm că pare ciudată experiența, iar când citești titlul sigur te gândești că este vorba despre un truc, însă, de fapt, acest procedeu îți aduce numai beneficii. Probabil acum vă întrebați ce se întâmplă dacă țineți limba lipită de cerul gurii și respirați timp de 60 de secunde? Ei bine, se întâmplă lucruri bune. Efectul asupra organismului este unul la care în mod cert nu vă așteptați. Așteptăm să împărtășiți cu noi și experiențele voastre.

RomaniaTV.net
25 aug. 2016, 07:35
Ţine limba lipită de cerul gurii şi respiră timp de 60 de secunde. Uimitor ce se întâmplă cu corpul vostru

Doctorul Andrew Weil a descoperit o metodă inedită pentru combaterea insomniei, relaxarea minții și diminuarea stresului. Foare multe pesoane sun stresate din cauza seriviciului, vieții de familie sau alte probleme ce nu îi lasă să se relaxeze și le ține mereu încordate.

Citeşte şi  Află ce spune limba ta despre starea de sănătate

Pe lângă sport și alimentație sănătoasă, puteți încerca și acest exrcițiu pe care îl puteți face zilnic, iar cu timpul veți vede că organismul vostru va fi mult mai relaxat. Tot ce trebuie să faceți este să respirați timp de 60 secunde în timp ce țineți limba limba lipită de cerul gurii. Acest exercițiu va elimina stările de anxietate, stres și vă ajuta să dormiți mult mai liniștiți.

Continuarea pe elli.ro