Tinel Gheorghe: PDL va susţine moţiunea de cenzură a PNL

PDL va susţine moţiunea de cenzură iniţiată de PNL, dar nu înainte de a o analiza şi completa, a declarat miercuri deputatul PDL Tinel Gheorghe, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
07 mai 2014, 09:16
Tinel Gheorghe: PDL va susţine moţiunea de cenzură a PNL

„Grupurile parlamentare PDL au primit textul moţiunii de cenzură, iniţiată de PNL. Până luni, parlamentarii PDL vor analiza textul şi vor aduce completările necesare prin prisma viziunii şi a punctelor de vedere exprimate în doi ani de zile de guvernare Ponta 1, 2 şi 3. Vom semna şi vom susţine această moţiune de cenzură”, a susţinut deputatul PDL la o conferinţă de presă.

El a precizat că moţiunea de cenzură a PNL, structurată pe politicile fiscal bugetare şi pe problemele legate de Justiţie, cuprinde solicitări similare cu cele ale PDL.

„Solicitările noastre, iată, cap la cap cu cele ale PNL-ului, legate de reducerea fiscalităţii, a contribuţiilor de asigurări sociale cu 5%, neimpozitării profitului reinvestit şi a creşterii salariului minim. Cel de-al doilea aspect este legat de sugrumarea Justiţiei de către baronii locali cu sprijinul nemijlocit al lui Victor Ponta. Atacul la Justiţie în ultima perioadă a PSD-ului, a lui Victor Ponta şi al baronilor locali s-a înteţit. Pe zi ce trece observăm că luările de poziţii publice fie ale baronilor certaţi cu legea, fie ale lui Victor Ponta sunt de a demoniza Justiţia, instituţiile reprezentative ale Justiţiei”, a mai afirmat Tinel Gheorghe.