Tinereţe spulberată. La volanul unui BMW, un tânăr de 18 ani a produs un grav accident

O tânăr de 20 de ani a murit şi alţi trei au fost răniţi, într-un accident rutier provocat, joi, de un şofer băut, din judeţul Vâlcea. Poliţiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 16:42
Tinereţe spulberată. La volanul unui BMW, un tânăr de 18 ani a produs un grav accident

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut joi pe DJ 605 A, în dreptul localităţii Mateeşti. Din cauza vitezei excesive, a consumului de alcool şi a efectuării greşite a unei manevre de depăşire o persoană a murit şi alte trei au fost rănite.

„A fost un accident rutier în comuna Mateeşti, soldat cu decesul unui pasager şi cu trei răniţi. Şoferul este A.Mihai, de 18 ani, din oraşul Berbeşti, care conducea un autoturism marca BMW, iar în urma producerii accidentului a rezultat decesul lui N.Ion, de 20 de ani, din comuna Alunu, şi vătămarea corporală a altor trei tineri, respectiv N.G., de 15 ani, din comuna Mateeşti, cu diagnostic preliminar de contuzie coloană cervicală, A.Mihai, şoferul maşinii, cu diagnostic preliminar de politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial acut închis, hematom frontal, contuzie şold drept, contuzie genunchi drept şi H. Iulian, de 19 ani, din oraşul Berbeşti, şi acesta internat în spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei trei răniţi, între care şi conducătorul auto, au rămas internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, medicii confirmând că sunt în stare stabilă, în afara oricărui pericol.