Tineretul a fost tratat mizerabil în Ţara Galilor. „Ne-au trimis să ne antrenăm într-o mlaştină!”

Naţionala de tineret a României a remizat în Ţara Galilor, scor 0-0 , în preliminariile Campionatului European 2019, dar selecţionerul Daniel Isăilă se plânge de tratamentul de care echipa noastră a avut parte atât din partea gazdelor, cât şi din partea arbitrilor.

15 nov. 2017, 11:31
Tineretul a fost tratat mizerabil în Ţara Galilor. „Ne-au trimis să ne antrenăm într-o mlaştină!”

Daniel Isăilă se plânge însă de modul în care naţionala de tineret a României a fost şicanată în Ţara Galilor. El spune că a avut o discuţie cu delegatul UEFA, dar acesta nu i-a dat atenţie.

Au fost câteva zile agitate, cu multe probleme. Am făcut zece ore pe drum, terenul de antrenament era o mlaştină. Le-am cerut nişte butoaie cu gheaţă, ne-au dat pubele de gunoi, ceva incredibil. Am contramandat şi refacerea. Nu e posibil aşa ceva în 2017! Am avut o discuţie cu delegatul UEFA, dar nu am fost ascultaţi. Nu ştiu dacă la noi ar fi fost omologat un astfel de teren. Nocturna a fost de asemenea foarte proastă„, a declarat Daniel Isăilă la ProSport LIVE.

Citeşte şi TARA GALILOR ROMANIA TINERET 0-0. „Tricolorii” au terminat meciul în 9 JUCĂTORI. Vezi CLASAMENTUL

În plus, Isăilă spune că şi arbitrii au tras cu gazdele. El susţine că România a avut două penalty-uri neacordate, iar Puşcaş a fost eliminat mult prea uşor. „Am depus mult efort la meciul cu Portugalia, dar asta nu este o scuză. Cred că am avut un penalty, chiar două, destul de clare. A fost o fază identică cu cea la care Puşcaş a lovit cu cotul, iar jucătorul lor a văzut doar cartonaşul galben. E un punct muncit. Avem timp să ne maturizăm până la următoarele meciuri. În prima repriză am dominat Ţara Galilor, dar per total e un rezultat echitabil. E o grupă extrem de echilibrată, cu patru adversari foarte puternici. Avem trei meciuri acasă şi unu în Portugalia. Vom încerca să obţinem punctaj maxim„, a mai spus Daniel Isăilă.