Cum au fost prinşi doi tineri care au şantajat o vecină găsită pe un site pentru adulţi

Doi tineri din Vaslui au fost condamnaţi la 4 luni de asistare zilnică, respectiv 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare, pentru că și-ar fi șantajat o vecină pe care au găsit-o pe un site de filme pentru adulți, informează Ziarul de Iași.

RomaniaTV.net
26 dec. 2019, 10:14
Cum au fost prinşi doi tineri care au şantajat o vecină găsită pe un site pentru adulţi

Cei doi tineri au acum 19 și 21 de ani și ar fi comis faptele la începutul anului 2018, atunci când unul dintre ei, cel care era minor, a descoperit pe un site de filme pentru adulți un film în care apărea o vecină de ale sale. Femeia avea 21 de ani, scrie sursa citată.

Cei doi tineri au încercat să o șantajeze pe femeie, cerându-i 2.000 de euro. Pen­tru că era minor, băiatul care a avut inițiativa a apelat la prietenul său mai mare să îi dea o copie de bule­tin, pentru a primi banii printr-un serviciu de transfer.

Cei doi au fost prinşi în flagrant de Poliţie, după ce victima a venit în ţară special pentru a-i da pe mâna oamenilor legii.

Femeia a explicat că filmarea data din perioada noiembrie-decembrie 2014, când, din cauza situaţiei financiare, a desfăşurat cu concubinul ei activităţi de video­chat pe un site pe care, teoretic, nu ar fi trebuit să fie stocate imaginile.

Citește șiPercheziţii în Bucureşti, Argeş şi Prahova la firme care fac videochat