Tineri fără inhibiţii: Ziua fără pantaloni a fost sărbătorită în Capitală VIDEO

Publicat: Duminică, 10 Ianuarie 2016 19:00 // Actualizat: Duminică, 10 Ianuarie 2016 20:05 // Sursa: romaniatv.net

Câţiva tineri fără inhibiţii au renunţat la haine pentru a intra în rândul lumii occidentale, pentru că această manifestare se ţine simultan în alte 60 de oraşe din mai multe ţări.

Tinerii şi-au dat întâlnire la staţia de metrou Piaţa Unirii şi, la un semn, şi-au dat jos pantalonii. Regula a fost: fără lenjerie tanga, doar boxeri sau pantaloni scurţi.

Întrebaţi de ce fac acest lucru, tinerii au răspuns că este ceva este ceva care îi amuză. Un tânăr din Râşnov a spus că în oraşul său natal nu ar putea să apară fără pantaloni, deoarece lumea l-ar considera nebun.

Vezi şi Experiment uluitor. S-a plimbat goală prin oraş fără ca nimeni să-şi dea seama VIDEO

Ziua fără pantalani nu are ca scop numai distracţia. "În afară de distracţie există şi o componentă adusă de noi lumea să aducă haine pe care le putem dona", a mai explicat unul dintre participanţii la această acţiune.

Acţiunea Fără pantaloni la metrou din Bucureşti a avut loc în acelaşi timp cu acţiuni similare din alte 60 de oraşe din lume precum: New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Montreal, Paris, Praga, Riga sau Roma.

Şi americanii au sărbătorit Ziua fără pantaloni (video, jos)

 

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 ian 19:22
... Câţiva tineri fără inhibiţii au renunţat la haine pentru a intra în...
1
EUR
4.7729
RON
22 Nov
noapte 1 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H