Tineri fără inhibiţii: Ziua fără pantaloni a fost sărbătorită în Capitală VIDEO

Câţiva tineri fără inhibiţii au renunţat la haine pentru a intra în rândul lumii occidentale, pentru că această manifestare se ţine simultan în alte 60 de oraşe din mai multe ţări.

RomaniaTV.net
10 ian. 2016, 17:00
Tineri fără inhibiţii: Ziua fără pantaloni a fost sărbătorită în Capitală VIDEO

Tinerii şi-au dat întâlnire la staţia de metrou Piaţa Unirii şi, la un semn, şi-au dat jos pantalonii. Regula a fost: fără lenjerie tanga, doar boxeri sau pantaloni scurţi.

Întrebaţi de ce fac acest lucru, tinerii au răspuns că este ceva este ceva care îi amuză. Un tânăr din Râşnov a spus că în oraşul său natal nu ar putea să apară fără pantaloni, deoarece lumea l-ar considera nebun.

Vezi şi Experiment uluitor. S-a plimbat goală prin oraş fără ca nimeni să-şi dea seama VIDEO

Ziua fără pantalani nu are ca scop numai distracţia. „În afară de distracţie există şi o componentă adusă de noi lumea să aducă haine pe care le putem dona”, a mai explicat unul dintre participanţii la această acţiune.

Acţiunea Fără pantaloni la metrou din Bucureşti a avut loc în acelaşi timp cu acţiuni similare din alte 60 de oraşe din lume precum: New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Montreal, Paris, Praga, Riga sau Roma.

Şi americanii au sărbătorit Ziua fără pantaloni (video, jos)