Tinerii care au bătut cu bestialitate un bătrân în Braşov rămân după gratii de Paşte

Tinerii care au bătut cu bestialitate un bătrân până l-au băgat în spital, în Braşov, rămân după gratii. Magistraţii le-au respins cererile de eliberare, iar principalii suspecți îşi vor petrece sărbătorile pascale în arest. De altfel şi batranul rupt în bataie îşi va petrece Pastele în spital.

RomaniaTV.net
06 apr. 2018, 07:32
Tinerii care au bătut cu bestialitate un bătrân în Braşov rămân după gratii de Paşte

Agresorii au fost arestaţi preventiv pe 1 aprilie.

„Agresiunea a avut loc în jurul orei 2.40, în pasajul Rainbow din municipiul Braşov. Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălalt de 23 ani, din judeţul Buzău, au agresat un bărbat de 66 ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi au fost surprinşi de agentul unei societăţi de pază. Au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Ei sunt cercetati sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul a suferit vătămări pentru a căror vindecare personalul medical a apreciat că ar fi necesare 16 – 18 zile de îngrijiri medicale”, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Anchetatorii au luat în calcul şi schimbarea încadrării juridice a faptei.

Bărbatul de 66 de ani agresat va avea o locuinţă, dantura refăcută gratis şi peste 90.000 de lei în cont. Un medic din Bucureşti, impresionat de povestea bărbatului, s-a implicat în ajutorarea lui.