Tinerii care au speriat-o pe Carmen Iohannis au fost identificaţi

Cei care au speriat-o pe Carmen Iohannis acum o lună, după ce i-au sunat la interfon în zorii zilei, au fost identificaţi de poliţişti. "Glumeţii" sunt trei studenţi la Drept, care se întorceau băuţi de la o petrecere.

08 apr. 2015, 05:18
Tinerii care au speriat-o pe Carmen Iohannis au fost identificaţi

Înainte ca preşedintele Klaus Iohannis să plece în vizită oficială în Polonia, soţia sa, rămasă singură la Sibiu, a fost speriată înainte de ora 5 dimineaţa, când cineva a sunat insistent la interfon, potrivit libertatea.ro. Carmen Iohannis i-a telefonat imediat şi l-a trezit pe preşedinte pentru a-i povesti întâmplarea. Supărat, Klaus Iohannis a alertat SPP-ul, care a şi pornit spre Sibiu, pentru a pune la punct planul de securitate a casei cuplului prezidenţial. Astfel, s-a montat o gheretă pentru pază peste drum de casa familiei Iohannis şi echipajul de poliţie a fost înlocuit cu unul de la Jandarmerie.

La insistenţele SPP-ului, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei care au sunat la poarta preşedintelui. Este vorba de trei studenţi la Facultatea de Drept din anul trei, care se întorceau chercheliţi de la o petrecere. Tinerii euforici au sunat pe la toate porţile pe lângă care au trecut. Nici prin cap nu le-a trecut că au sunat şi la poarta preşedintelui Iohannis.