Ţinuta Elenei Udrea de la controlul judiciar, DESFIINŢATĂ de Iulia Albu: „De un prost gust indiscutabil”

Elena Udrea a mers miercuri la Sectia 2 de Politie. Imbracata casual, in jeansi, sacou si sandale cu toc, deputata nu a impresionat-o deloc pe Iulia Albu, care i-a criticat dur ţinuta.

18 iun. 2015, 06:51

Elena Udrea ramane in zona ei de siguranta nedepasind stereotipul deja creat si suficient de eficient impachetat de papusa Barbie a politicii romanesti. Fara vreo legatura cu varsta sau fizionomia sa, aceasta imagine este una extreme de relevanta daca privim gama cromatica, dar si combinatiile stilistice de multe ori de un prost gust indiscutabil„, a spus Iulia Albu pentru WOWbiz.ro

Albu a analizat in detaliu si combinatiile alese de deputata.

Sacoul alb combinat cu jeans slim cut si sandale cu toc nu este in niciun caz in concordanta cu vreun dress code recomandabil unei persoane din politica sau din mediul de afaceri in general. Jeansul este o piesa casual, care doar in anumite contexte controlate extrem de detaliat, poate fi asociat unei tinute elegante, in rest este ales gresit. Accentuez! Situatiile in care aceasta piesa poate ajuta la un look business este practic imposibil de imaginat„, a mai comentat Iulia.

VEZI ŞI Elena Udrea, la cafea în oraş în prima ei zi de LIBERTATE. A renunţat să mai meargă la Parlament VIDEO

La final, fashion editorul ii da si un sfat doamnei Udrea in cazul in care aceasta isi mai doreste sa abordeze astfel de tinute.

Din punctul meu de vedere, daca s-ar fi imbracat cu unui mantou din material subtire, natural, accesorizat cu o curea simpla din acelasi material ar fi fost o alegere infinit mai potrivita contextului. In plus, sper din tot sufletul ca accesoriul pe care il tine in mana sa fie un portofel si in niciun caz un plic de seara. Ar fi de-a dreptul ridicol in contextul general„, a conchis vedeta.